Mesaje de sfântul Matei. Idei de urări frumoase pentru cei care au acest nume

de: Dana Cazacu
21 09. 2020

Conform calendarului romano-catolic, astăzi 21 septembrie 2020, se sărbătorește Sfântul apostol și evanghelist Matei.

Mesaje frumoase pentru cei care poartă numele sfântului Matei

Sfântul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodată el era unul dintre cei patru evangheliști, alături de: Luca, Ioan și Marcu.

El locuia în Capernaum și era de profesie vameș. El este autorul unei evanghelii din cele patru, care alcătuiesc partea principală din Noul Testament. Mai era cunoscut sub numele de Levi din Alfeu, cum îi spuneau ceilalți trei evangheliști, pentru a ascunde profesia sa care era disprețuită de către evrei.

Idei de mesaje frumoase de Sfântul Matei

Provenind de la evreiescul „Mattityahu”, numele Matei înseamnă „darul lui Dumnezeu”. Cei care poartă numele de Matei sunt persoane foarte responsabile, expresive, inspiraționale și cu personalitate prietenoasă. Deoarece aceste persoane sunt înzestrate cu încredere în sine, își fa prieteni mai ușor. Se fac plăcute datorită faptului că sunt spontane și vesele. Nu suportă să fie singuri, alegând mereu să se afle în preajma oamenilor.

Deoarece mii de români își sărbătoresc astăzi 21 septembrie 2020, onomastica, iată câteva idei de mesaje frumoase tuturor celor care poartă numele de Matei:

  • La mulți anișori frumoși și sănătoși tuturor Mateilor. Să vă ocrotească Sfântul vostru la fiecare pas! La mulți ani Matei al meu!!
  • Felicitări de Ziua Numelui – La Mulți Ani Matei! Sfântul pe care îl reprezinți să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire.
  • La mulți ani și mult noroc în aceasta zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!
  • La mulți ani! și Sfântul Matei sa te călăuzească mereu!
  • Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângăie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!!

Idei de mesaje frumoase de Sfântul Matei.

  • Sfântul al cărui nume îl porți să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine. La Mulți Ani!
  • Numără-ţi binecuvântările, nu necazurile! Să porţi numele Sfântului Apostol şi Evanghelist Matei cu dragoste şi demnitate!
  • La mulţi ani duhovniceşti în împărăţia Cerurilor! şi La mulţi şi binecuvântaţi ani!
  • Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  • Sfântul al cărui nume îl purtați să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  • Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!