Mesaje de 1 Decembrie pentru românii din toată lumea. 33 de idei frumoase

Mesaje de 1 Decembrie pentru românii din toată lumea. 33 de idei frumoase

Pe data de 1 Decembrie, se sărbătorește Ziua Națională a României. În această zi, românii sărbătoresc Marea Unire. În spirit de unitate și de patriotism, le putem trimite cu această ocazie, mesaje de 1 Decembrie, românilor din toată lumea.

33 de mesaje de 1 Decembrie pentru românii de pretutindeni

Iată 33 de idei frumoase, de mesaje de 1 Decembrie, pentru românii din lumea întreagă.

 1. La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!
 2. În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!
 3. A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem: La mulți ani!
 4. De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!
 5. Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!
 6. Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!
 7. Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!
 8. Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!
 9. Hai sa dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani Române!
 10. La mulți ani români, oriunde v-ați afla!
 11. La mulți ani România! La mulți ani prieteni! La mulți ani români de pretutindeni!

Mesaje de 1 Decembrie

 1. La mulți ani României, tuturor romanilor și celor ce simt și gândesc românește!
 2. Cu prilejul Zilei Naționale a României doresc poporului român cele mai călduroase felicitări și urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate și succes!
 3. Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine și un viitor prosper și fericit!
 4. La mulți ani tuturor romanilor și celor ce iubesc România!
 5. Dacă te-ai prins în horă, joacă până la capăt. La mulți ani române, la mulți ani România!
 6. 1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Ne face plăcere să transmitem salutările noastre unui client și unui român deosebit. La Mulți Ani și petrecere frumoasă de Ziua Națională!
 7. Fie ca, 1 Decembrie să vă aducă sănătate, fericire și multă, multă bucurie alături de cei dragi și apropiați.
 8. De 1 Decembrie, Ziua Națională a României vă doresc distracție plăcută și să vă bucurați că sunteți români. La Mulți Ani plini de realizări!
 9. Ne face deosebita plăcere să colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați români. La Mulți Ani încununați de succes și prosperitate.
 10. Cu ocazia Zilei Naționale dorim să vă felicităm pentru profesionalismul dumneavoastră și să vă transmitem cele mai sincere urări de bine.
 11. Cu români de excepție ca tine țara noastră este mai bogată și mai respectată. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni și mai puternici. Îți mulțumim și îți urăm un sincer La Mulți Ani!

Mesaje frumoase de 1 Decembrie

 1. Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți românii. Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepție și să fiți mândru că sunteți român.
 2. Cu ocazia Zilei Naționale vă doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate și bunăstare!
 3. Suntem bucuroși să colaborăm cu români deosebiți ca dumneavoastră. Datorită unor astfel de oameni România poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!
 4. Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim să credem că România poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism și vă dorim tot succesul pe care îl meritați din plin. La mulți ani!
 5. De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim Patria și s-o respectăm. La Mulți Ani Române, fii mândru de țara ta!
 6. Cu ocazia Zilei Naționale a României vă transmit cele mai sincere urări de bine și un viitor prosper și fericit. La Mulți Ani!
 7. De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim Patria și s-o respectăm. La Mulți Ani Române, fii mândru de țara ta!
 8. A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!
 9. De ziua ta, române, nu știu cum să mă mai exprim că să-mi potolesc euforia. Îți urez „La mulți ani“ și să trăiești bine în România!
 10. Acest mesaj poate fi citit doar de cei care își iubesc și își apreciază țara. Mai încearcă… Încearcă din nou! La mulți ani, române!
 11. La mulți ani România! La mulți ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflați. Să fim sănătoși și să avem grijă de țara noastră.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI