Mellina, prima reacție după ce a ajuns în România. Ce va face de acum înainte

Mellina, prima reacție după ce a ajuns în România. Ce va face de acum înainte
Mellina, prima reacție după ce a ajuns în România

Mellina a fost ultima concurentă de la Survivor România care a părăsit competiția, iar acum a ajuns din nou acasă. Care a fost prima reacție a artistei după ce a aterizat în România și care sunt planurile acesteia de acum înainte?

Mellina, prima reacție după ce s-a întors în România. Ce planuri are fosta Războinică?

Mellina și Cătălin Moroșanu au revenit în România! Cei doi au părăsit în urmă cu puțin timp competiția din Republica Dominicană. Războinica a plecat după ce a ajuns în consiliul de eliminare, iar celebrul luptător a fost nevoit ca din cauza unor probleme medicale să-și ia adio de la concurs.

Foștii concurenți au aterizat în această seară pe aeroportul Henri Coandă. „Furnicuța”, așa cum e cunoscută atista, a fost așteptată de toți cei dragi pe care s-a bucurat enorm să-i revadă, recunoscând faptul că nu ar mai fi putut să dea randament pe trasee dacă mai rămânea în competiție. Ultima perioadă începuse să devină foarte dificilă din punct de vedere fizic, dar și psihic.

Din păcate, fanii celui mai aspru proiect televizat din România nu sutn foarte triști după ce artista a părăsit show-ul, mulți dintre ei dorindu-și asta. Bruneta nu a reușit să intre prea mult la inima acestora care au comentat-o destul de aspru, la fel ca mulți colegi care au ajuns acasă înaintea ei.

„Mi se pare ca parca totul a fost un vis!”

„Mi se pare ca parca totul a fost un vis! Stilul acela, vis-aventura si abia astept sa stau cu fiecare in parte din familia si prietenii mei, sa vad ce s-a mai intamplat aici! Cel mai dor mi-a fost de parintii mei si de sora mea Ramona! Planurile mele de viitor sunt sa fac fix ce faceam pana acum si anume sa fac muzica frumoasa pentru oamenii care imi asculta muzica! Si sa ma bucur mai mult de familie, pentru ca uneori ii luam ca si cum nise cuvin si ca si cum o sa stea o eternitate in viata noastra! Lucrurile se pot schimba oricand la 180 de grade! Mi-e foarte greu sa zic pe cine vad eu pe cine ar castiga! Eu vreau ca cel mai bun sa castige si sa fie de la Razboinici, daca se poate!”
Mellina

Amintim că în ediția din această seară se vor propune din nou patru concurenți spre eliminare, iar în următoarea emisiune decizându-se cine își va lua definitiv adio de la marele premiu și de la trofeul Survivor România.