Melania Trump, furioasă din cauza lui Jill Biden. Cum se simte umilită de soția lui Joe Biden

Melania Trump, furioasă din cauza lui Jill Biden. Cum se simte umilită de soția lui Joe Biden
De ce este Melania Trump furioasa pe Jill Biden

De ce este Melania Trump furioasa pe Jill Biden. Cum se simte umilită de soția lui Joe Biden. După ce a fost obligată să părăsească renumita Casă Albă, deoarece soțul ei Donald Trump a fost înfrânt la alegerile prezidențiale din SUA de către Joe Biden, Melania nu prea o are la suflet pe succesoarea sa, Jill Biden. Care este motivul. 

De ce este Melania Trump furioasa pe Jill Biden

Melamia Trump a părăsit Casa Albă cu sufletul îndoit. Acum, fosta prima doamnă a Americii își petrece zilele la centrul spa de la Mar-a-Lago, retragerea sudică a lui Trump din Florida. O persoană familiarizată cu programul ei de după Casa Albă a declarat că soția lui Trump își petrece ore în fiecare zi primind masaje, tratamente faciale, îngrijirea unghiilor și alte tratamente la luxosul club din Palm Beach.

„Merge la spa, ia prânzul şi se reîntoarce la spa, apoi ia cina cu Donald. Este între masaje, îngrijirea unghiilor şi tratamentele faciale”, a declarat o sursă apropiată din anturajul Melaniei Trump pentru CNN.

De ce este Melania Trump furioasa pe Jill Biden. Cu toate acestea, tot răsfățul din lume nu poate compensa supărarea și furia pe care Melania Trump le simte față de toată atenția care îi este cuvenită acum lui Jill Biden, soția actualului președinte al Statelor Unite ale Americii. Care este motivul pentru care Melania este atât de revoltată? Se spune că soția lui Trump este nemulțumită de nivelul de atenție pe care l-a primit Jill Biden de când a devenit noua prima doamnă a Americii pe 20 ianuarie 2012.

De ce este invidioasă Melania Trump pe Jill Biden

Jill și soțul ei, președintele Joe Biden, au acordat coperta revistei People în această lună pentru primul lor interviu de la intrarea în Casa Albă. De asemenea, a apărut alături de președinte într-un slot de televiziune Super Bowl și a susținut șapte evenimente solo sau misiuni de vorbire de când a preluat locul Melaniei la Casa Albă.

De ce este Melania Trump furioasa pe Jill Biden. Potrivit celor de la express.co.uk, în cei patru ani de activitate în același rol, soția lui Donald Trump a fost cunoscută pentru că a păstrat un profil scăzut și rareori a acordat un interviu presei. Una dintre cauzele cele mai aproape de inima ei a fost agresiunea cibernetică și a dedicat o campanie pentru a elimina această practică oribilă. Inițiativa Be Best, lansată la jumătatea mandatului ei de la Casa Albă, a fost proiectul ei de semnătură. Cu toate acestea, campania nu a avut un impact major asupra publicului american.

Criticii au subliniat ironia eforturilor sale de a pune capăt agresiunii online, în timp ce soțul ei a continuat să folosească rețelele sociale pentru a-i ataca și a-și batjocori adversarii politici și membrii presei. El a fost interzis să acceseze Twitter, Facebook și alte platforme în ianuarie 2021, din cauza comentariilor sale care au incitat la violență.