Meghan Markle, un nou scandal dureros. Soția lui Harry a luat decizia finală

Meghan Markle, un nou scandal dureros. Soția lui Harry a luat decizia finală
Meghan Markle și Jessica Mulroney. Sursa foto: foxbusiness.com

Exact când Meghan Markle credea că și-a construit o imagine nouă şi curată în SUA, numele fostei ducese a fost târât într-un scandal. De data aceasta, scandalul este cu tentă rasistă.

Meghan Markle, un nou scandal dureros. Soția lui Harry a luat decizia finală

Meghan Markle, soția lui Harry, duce de Sussex, a fost implicată, fără a avea vreo vină, într-un nou scandal. Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a soţiei lui Harry şi una dintre mamele spirituale ale micuţul Archie, este implicată într-un scandal cu tente rasiste.

Jessica Mulroney, expertă în fashion, a fost concediată de canalele ABC şi CTV, iar reality show-ul ei, I do, Redo, a fost anulat după ce aceasta a avertizat că o va da în judecată pe Sasha Exeter. Aceasta din urmă este un influencer de culoare cu care Jessica Mulroney a avut un schimb de replici acide pe rețeaua de socializare Instagram.

Meghan Markle și Jessica Mulroney
Meghan Markle și Jessica Mulroney. Sursa foto: foxbusiness.com

Meghan Markle nu mai vrea să apară în public cu Jessica Mulroney

Astfel, în urma acestui eveniment neplăcut, Meghan Markle a decis că nu mai poate fi asociată cu amica Jessica Mulroney pentru a nu-şi strica, la rândul ei, imaginea. Aceasta a hotărât să nu mai apară în public alături de cea care i-a fost cea mai bună prietenă.

Războiul dintre amica lui Meghan, Jessica Mulroney și această Sasha Exeter, o femeie de culoare din Toronto, a început după ce ultima le-a cerut influencerilor albi să sprijine mişcarea Black Lives Matter pe platformele lor. Jessica Mulroney, în particular, a fost acuzată că nu face cât ar trebui în favoarea acestei mişcări.

Jessica și-a cerut scuze, dar i-a scris în particular Sashei Exeter

După ce acest scandal a ieșit în presă, Jessica Mulroney şi-a cerut scuze public, susţinând că va dispărea pentru o perioadă din viața publică. În particular, însă, se pare că prietena lui Meghan, Jessica Mulroney, i-a trimis lui Sasha Exeter un mesaj pe Instagram în care a ameninţat-o că o va acționa în judecată.

Astfel, un pas greşit din partea canadiencei a însemnat sfârşitul unei frumoase prietenii cu soţia lui Harry, Meghan Markle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI