Medicamentul care te scapă de supradoză, de fapt. Românii îl au acasă, dar nu știu că îi poate salva

Medicamentul care te scapă de supradoză, de fapt. Românii îl au acasă, dar nu știu că îi poate salva
Ce medicament te scapă de supradoză?

Ce medicament te ajută să scapi de supradoză? Mare parte dintre români îl au în trusa lor de medicamente, dar nu știu că îi poate salva într-un astfel de moment. Despre ce este vorba și cum funcționează?

Medicamentul care te scapă de supradoză

Românii sunt adepții „farmaciilor” de la ei de acasă. Niciun alt popor nu preferă să dețină și să utilizeze medicamente astfel, dar iată că noi continuăm să o facem, deși specialiștii nu indică deloc acest lucru. Poate nu mulți știu de cât de important e cărbunele medicinal, dar cu siguranță toată lumea a auzit de el.

Acesta este un produs inofensiv și are beneficii imense pentru sănătatea corpului. Cărbunele activ medicinal e la bază o pudră neagră care e obținută din arderea cojilor de nucă de cocos, turbei, cocsului de petrol sau a sâmburilor de măsline și se activează prin expunerea sa la temperaturi ridicate de peste 600 de grade Celsius.

Structura internă se schimbă, porii își reduc dimensiunea și devin tot mai numeroși. Acționează prin captarea toxinelor și a substanțelor chimice în intestin și previne absobția lor, are o textură poroasă și o sarcină electrică negativă. De subliniat ar fi faptul că nu este absorbit de corp, astfel că este eliminat de acesta între mese într-un mod natural alături de alte toxine.

Vezi AICI mai multe informații și moduri de utilizare!

Detalii

  • Acțiuni:

contribuie la menținerea unui pH normal la nivelul stomacului;
contribuie la funcționarea normală a intestinelor și susține procesele normale de excreție a toxinelor și a deseurilor din organism.
Are rol benefic în cazuri de:

balonare, sindromul colonului iritabil;
diaree, toxiinfecții alimentare, colită, colita ulcerativa;
intoxicații cu alcool.
Cărbunele medicinal este cel mai simplu și eficient remediu contra tulburărilor gastro-intestinale, fiind practic lipsit de efecte adverse. Se va administra însă cu prudență pe termen lung (luni de zile), deoarece alături de materiile toxice poate absorbi și vitamine sau oligoelemente necesare organismului.

Compoziție: 300mg pulbere de cărbune vegetal, capsula de gelatină.

  • Mod de administrare:

copii 3-6 ani: 1 capsula/zi;
copii 6-12 ani: 1-2 capsule/zi;
copii peste 12 ani;
adulți: 1-3 capsule/zi. (Sursa: pilulka.ro)

Utilizări

1. La ce ajută cărbunele medicinal? Ajută la tratarea, de urgență, a unui caz de otrăvire. Datorită puterii sale de legare a toxinelor, cărbunele activ are o varietate de utilizări medicale. Se poate utiliza în tratarea supradozelor de medicamente eliberate pe bază de rețetă, precum și în cazul supradozelor de medicamente fără prescripție medicală, ca de exemplu aspirina, acetaminofenul sau sedativele.

2. La ce ajută cărbunele medicinal? Poate susține funcția renală Poate face acest lucru prin reducerea numărului de deșeuri pe care rinichii trebuie să le filtreze. Acest lucru este foarte benefic pentru pacienții care suferă de boli renale cronice, având dificultăți în eliminarea ureei și a altor toxine din organism. Astfel, cărbunele medicinal se poate lega de aceste toxine, ajutând corpul să le elimine. (Sursa: știridinlume.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI