‘Medalionul care te ferește de Covid și detectează când ești prost’. Gluma uluitoare a lui Dani Oțil la Neatza

‘Medalionul care te ferește de Covid și detectează când ești prost’. Gluma uluitoare a lui Dani Oțil la Neatza
Ce glumă a făcut recent Dani Oțil la TV?

Dani Oțil continuă seria de glume cu care i-a obișnuit pe fanii emisiunii. Celebrul prezentator de televiziune i-a amuzat teribil pe cei din platou, dar și pe cei din spatele micilor ecrane.

Gluma uluitoare făcută de Dani Oțil la TV

Una din emisiunile preferate de români începe chiar la prima oră a dimineții. Răzvan și Dani sunt cei care intră în casele românilor și reușesc de fiecare dată să le smulgă câte un zâmbet. Aceștia sunt iubiți de mulți dintre telespectatori tocmai pentru că în fiecare ediție au parte de glume, informații de care au nevoie, provocări nebune, dar și de muzică bună.

Iată că și azi Dani Oțil a ieșit în evidență cu o glumă în care i-a atacat implicit pe conspiraționiștii zilelor noastre. Acesta a mărturisit că lucrează la un medalion care să te ferească de COVID-19, dar și care să-ți spună dacă ești sau nu prost.

“Lucrez la un proiect nou, un medalion care te ferește nu numai de COVID, ci și te detectează când ești prost, îi respinge pe oameni când îți cer bani împrumut și care să îi strângă de gât pe influencerii sau cei care spun că virusul nu există”
Dani Oțil (Sursa: emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ – Antena 1)

„Nu vorbim de vaccinare…că ne sparg ăștia roțile”

Acesta și-a mai făcut auzită părere despre cei care cred că virusul nu există și că ceea ce se întâmplă în special în spitale nu este real. Chiar în ediția de ieri a venit cu un mesaj pentru anti-vacciniști tot sub formă de glumă.

De acord cu celebrul prezentator de televiziune ar fi mulți dintre români care critică și ei aspru persoanele care nu au decis încă să se vaccineze ori susțin că nu o vor face niciodată pentru că nu cred în eficiența serului împotriva COVID-19.

“Tata a ridicat tonul la mine prima oară în atâția ani că nu-l lăsăm să își vadă albinele. El e în zona de risc. A și plâns la telefon de supărare. Noi nu vorbim de lucruri de genul la emisiune, dar uite ce se întâmplă.

Aș vrea ca atunci când ajunge SMURD-ul la un caz să ceară și postările de pe Facebook și să spună: ‘Ah, ne pare rău’, pentru că unii nu cred până în ultima clipă. Nu vorbim oricum de vaccinare, că ne sparg ăștia roțile de la mașină…”, a spus Dani Oțil în emisiunea care a avut loc în cursul zilei de ieri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI