Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. Fostul soț a murit: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum lin’

Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. Fostul soț a murit: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum lin’
Anunțul trist făcut de Matilda Pascal Cojocărița. Fostul ei soț a murit
Ioan Cojocărița a murit, lăsând fanii și familia îndurerată în urmă. Anunțul trist a fost făcut chiar de Matilda Cojocărița Pascal, ce și-a urlat durerea în mediul online. Românilor nu le-a venit să creadă în momentul în care au auzit ce s-a întâmplat.

Matilda Cojocărița Pascal trece prin clipe dureroase. Și-a pierdut fostul soț

Matilda Cojocărița Pascal trece printr-o durere greu de descris. Interpreta de muzică populară l-a pierdut pe fostul partener, Ioan Cojocărița, anunțând că acesta și-a încheiat socotelile cu treburile lumești printr-un mesaj pe Facebook.
Chiar dacă era despărțită de tatăl copilului său de multă vreme, vedeta avea o relație extrem de bună cu bărbatul. Matilda Cojocărița Pascal și Ioan Cojocărița au petrecut împreună 13 ani, iar viața le-a oferit un fiu, pe Alin, însă destinul a făcut ca familia să treacă printr-o adevărată dramă acum.
„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr , cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru.
Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit!
Nu ne rămâne decât să ne rugam pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris aceasta, pe Facebook.

Cum s-a terminat primul mariaj al Matildei Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița trăiește, de mulți ani, o poveste de dragoste cu Ștefan Cigu. Cei doi au avut curajul de a forma o nouă familie, chiar dacă mariajele lor precedente nu au avut succes. Vedeta l-a cunoscut pe actualul partener în momentul în care căsnicia ei trecea printr-un impas.

Interpreta de muzică populară și Ioan Cojocărița s-au despărțit după un mariaj ce a durat mulți ani, iar Matilda Pascal Cojocărița s-a mutat de la Iași, la Bistrița, pentru a sta lângă noul partener, ce locuia alături de copiii pe care îi avea din fosta căsnicie.

Vedeta avea un copil din fosta căsnicie cu Ioan Cojocărița, pe Alin. Aceasta și-a refăcut viața, dar a rămas în relații foarte bune cu primul soț, fost rugbist. Chiar dacă soarta i-a despărțit, ei au descoperit că pot să aibă o frumoasă legătură de prietenie.

De asemenea, bărbatul trăia în Italia de mulți ani. Din păcate, Ioan Cojocariu a murit, iar interpreta de muzică populară este extrem de îndurerată, mai ales pentru că ținea legătura cu fostul partener ce i-a oferit un băiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI