MASSIF, festivalul din Brașov care îi va încânta pe tineri. Detalii despre eveniment
Vești incredibile pentru toți tinerii! Aceștia vor putea să se distreze în curând la un nou festival, organizat chiar la Brașov. SAGA, UNTOLD și NEVERSEA au avut un succes răsunător în România, așa că a venit vremea ca MASSIF să își facă loc în inimile tuturor.
Un nou festival în România. Toată lumea o să se bucure, mai ales tinerii
Cel mai probabil, festivalul MASSIF o să fie organizat în Poiana Brașov, locația fiind potrivită pentru un astfel de eveniment uriaș. El este organizat chiar de producătorii UNTOLD, așa că mulți români o să se bucure să când o să afle toate informațiile noi.
Mai exact, MASSIF o să implice multe evenimente, fiind mai mult decât un festival de muzică. Producătorii de la UNTOLD vor să promoveze Poiana Brașov pentru ca aceasta să devină cea mai căutată destinație montană de către tinerii din toată Europa, potrivit brașov.net.
Noul proiect nu a fost lipsit de controverse, în plenul Consiliului Local discutându-se despre logistică și amplasare. Până la urmă, consilierii locali din Brașov au fost de acord cu MASIFF, el fiind votat cu unanimitate de voturi, așa că toți ar trebui să se pregătească de o nouă petrecere uriașă!
Câți bani au cheltuit românii pentru a participa la UNTOLD. Suma totală este uriașă
UNTOLD s-a bucurat de un mare succes în acest an, ținând cont că anul trecut festivalul nu a fost organizat din cauza pandemiei. În Cluj s-au strâns peste 265.000 de oameni pentru a-i vedea și asculta pe unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar și din străinătate.
Cu acestea fiind spuse, 25% dintre participanți au fost din județul Cluj, 15% din străinătate, iar 60% din toate colțurile țării. Cei care și-au dorit să nu rateze UNTOLD în acest an și au participat la eveniment au cheltuit nu mai puțin de 35 de milioane de euro în Cluj.
„La o primă estimare, din cei peste 265.000 de participanți, cei 200.000 veniți din afara Clujului au cheltuit fiecare în medie, în cele 4 zile, cel puțin 175 euro, pe cazare, transport, restaurante, terase, cumpărături, vizite la muzee, etc.
La un calcul simplu, acest lucru înseamnă o infuzie de capital în comunitatea clujeană de peste 35 milioane euro.
Acești bani se vor regăsi apoi în impozite și taxe locale, dar și în încasări pentru business-urile locale sau pentru oamenii care au profitat de numărul mare de turiști prezenți, punându-și apartamentele sau casele la închiriat.”, au transmis organizatorii festivalului din Cluj.