Mașinile pe care hoții nu le ating deloc! Ce le este imposibil să fure, de fapt

Mașinile pe care hoții nu le ating deloc! Ce le este imposibil să fure, de fapt
Ce nu pot să fure hoții de la anumite mașini

Românii încearcă să găsească diferite soluții pentru a se asigura că bunurile lor sunt ferite de hoții de mașini. Totuși, anumiți șoferi au dat lovitura fără ca măcar să știe! Există modele de mașini care nu sunt atractive pentru persoanele care au intenții rele.

Ce mașini nu sunt atinse de hoți. Care este motivul

Românii caută mereu locuințe care au un loc de parcare subteran inclus pentru a se feri de hoții de catalizatoare. În același timp, mulți își lasă automobilele în zone luminate și supravegheate video pentru a se asigura că nu o să aibă vreo problemă în timpul nopții.

Există mai multe trucuri la care recurg șoferii. Astfel, mașinile pot să fie parcate lângă pereți, garduri sau borduri, cu evacuarea cât mai aproape de acestea. Românii evită să urce automobilele cu două roți pe trotuar, ținând cont că acest mod de a parca îi ajută pe hoți. Ei nu mai au nevoie de cric în acest fel.

De asemenea, catalizatoarele înșurubate la mașină pot să fie sudate la service pentru ca hoții să întâmpine mai multe probleme la demontare. Cu toate acestea, există anumite modele de mașini care nu reprezintă interes. Multe persoane au dat lovitura prin a cumpăra diverse automobile!

Mărcile de mașini care sunt ferite de hoți. O să te bucuri dacă ai așa ceva

Modelele mai noi de automobile, printre care Honda Accord și Jazz, care au anul producției 2015, au catalizatorul instalat în interiorul compatimentului motor. Este foarte greu ca acesta să fie furat de către hoți, așa că românii care beneficiază de astfel de mașini pot să stea liniștiți.

De asemenea, printre mărcile care nu îi atrag pe hoți se numără Ford, Chevy, Jeep, Dodge, Mazda, Nissan, Subaru, Hyundai și Chrysler. Nici mașinile electrice nu au convertoare catalitice, așa că persoanele care au gânduri rele nu le ating, spre surprinderea tuturor, potrivit carphrases.com.

Ce trebuie să știe șoferii

Catalizatoarele sunt placate cu minerale rare, pe care se obțin foarte mulți bani pe piața neagră. Paladium-ul este folosit pentru a filtra noxele, acesta ajungând la aproape 3.000 de dolari pe 28 de grame. Acest material ar putea să valoreze mult mai mult în viitor, de aici și interesul hoților.

Cu toate acestea, șoferii au descoperit diverse metode pentru a se feri de răufăcători. Mulți beneficiază de mașini care nu prezintă interes sau își parchează automobilele în zone ferite, luminate și supravegheate video. De asemenea, numeroase locuințe beneficiază de locuri de parcare subterane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI