Maşină de sute de mii de euro pentru Simona Halep. Ce bolid de lux a primit de la Ion Ţiriac

Autor: Chivu Ana - 09:48, 20 sept. 2019

Simona Halep se bucură de atenția tuturor de la câștigurile imense aduse România, dar de atenția lui Țiriac beneficiază și fără reușitele la bord. Milionarul i-a oferit de curând campioanei noastre un bolid de lux. Ce mașină i-a dat lui Simo?

Mașină de sute de mii de euro pentru Halep

Simona va urma să plece spre China, iar înainte de drumul spre victorie, așa cum este preconizat, Țiriac s-a ocupat de andrenalina sportivei. Aceasta s-a urcat la volanul unei mașini aparte, preferate de Ion Țiriac, un bolid de lux de sute de mii de euro. Pentru Halep urmează o perioadă foarte încărcată din punct de vedere sportiv. Aceasta se pregătește pentru nu mai puțin de trei competiții. Pentru a se relaxa, ultimele săptămâni libere le-a folosit strict pentru a se relaxa și a sta cu apropiații.

Unul dintre ei este chiar Ion Țiriac, ce poate fi numit ”cel care îi ține spatele” și care îi dă sfaturi din propria experiență. De asemenea, el este motivul unor contracte frumușele cu sponsori importanți. Cele două vedeta s-au întâlnit pentru a lua masa la o terasă din Capitală, iar la plecare…Țiriac i-a propus lui Halep să vină la volanul unui Ferrari de excepție, conform click.ro. Cei doi au făcut astfel schimb de autoveicule, iar omul de afacerii a pornit grăbit către Stejarii, la bordul Mercedes-ului lui Simo.

Mașina în care a plecat Halep (Sursa Foto: Mihai Ionescu- click.ro)
Mașina în care a plecat Halep (Sursa Foto: Mihai Ionescu- click.ro)

Halep: „Țiriac este bun la toate”

„Ion Ţiriac este toate la un loc pentru mine. Are o experienţă extraordinară, a fost alături de mulţi campioni şi a jucat tenis. Ştie ce se întâmplă în momentele grele. Dar în primul loc aş spune că este un prieten. E un om de suflet pe care l-am cunoscut în 2014, după finala de la Madrid. De atunci, vorbim zilnic, îmi spune cum pot să devin mai bună, cât trebuie să mă antrenez”
Ion Țiriac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI