Mărturie în premieră. Criminalul de la Caracal a mers în noaptea de Paște la cimitir. Ce a putut să facă acolo

de: Ana Chivu
30 07. 2019

Crimele din Caracal au îndoliat și îngrijorat toată România. Detalii despre viața lui Dincă Gheorghe continuă să apară. Ce a făcut acesta în ziua de Paște?

Criminalul din Caracal s-a dus la cimitir. Pentru ce s-a rugat?

Sora criminalului din Caracal, Jana Dincă, a făcut declarații șocante despre motivul pentru care a ajuns acesta să ucidă, dar și despre episodul lui Gheorghe aproape de Dumnezeu. Aceasta a mărturisit că a ajuns la cimitir în ziua de Paște și s-a rugat pentru părinții lui. Nu știu ce-o mai fi făcut, dar știu că acum doi ani s-a dus la cimitir, la biserică, în noaptea de Paști și a stat toată noaptea la biserică. E și credincios, le-a făcut pomenile la toți, la părinți, când a trebuit.”

Dincă a recunoscut..în cele din urmă

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

Ce a făcut criminalul din Caracal în ziua de Paște la cimitir? Mărturie cutremurătoare

Alexandra și Luiza

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri. Joi, fata a sunat la 112 de 3 ori și a anunțat că a fost sechestrată, bătută și violată. Poliția a venit la timp (19 ore mai târziu) pentru a constata decesul.

Luiza Mihaela Melencu, tot din județul Olt, a dispărut în condiții similare, după ce a luat o mașină la ocazie. Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, s-a declarat vinovat pentru omorârea celor două fete. Din cursul zilei de sâmbătă, criminalul se află în arest preventiv pentru trafic de minori și viol. Acum, i se va adăuga și acuzația de omor.