Marius Șumudică, momente oribile! Prin ce boală cruntă a trecut. Nu se știa până acum

de: Iulian Pavel
04 06. 2020

Marius Șumudică a povestit cu lux de amănunte în această dimineață ce probleme de sănătate a avut în trecutul recent, înainte să fie băgat în carantină când a ajuns în Turcia.

Marius Șumudică, momente oribile! Prin ce boală cruntă a trecut

Antrenorul român al lui Gaziantep, echipă din prima ligă a Turciei, a dezvăluit acum două luni că este foarte speriat de coronavirus, dar a primit vești bune după testul făcut. Totuși, Șumudică a trecut prin alte momente teribile la începutul anului, o pneumonie extrem de puternică.

„Am făcut ieri analize de sânge, practic s-a constatat că nu am avut coronavirus. Eu credeam că am avut, dar a fost o pneumonie mai puternică. Intrăm treptat în normal, dar e ceva totuși diferit. Mi-a fost foarte greu, n-am crezut că o să stau izolat o asemenea perioadă”, a povestit Marius Șumudică pentru prosport.ro.

Tehnicianul a stat în Starea de Urgență în România, iar după deschiderea granițelor a zburat spre Turcia. Din păcate, și acolo a stat în carantină timp de două săptămâni ca urmare a restricțiilor din țară. Acum a revenit și fizic la antrenamentele echipei.

 

Formația lui Șumudică, șanse mari să se salveze

Românul a vorbit și despre situația actuală din clasament a lui Gaziantep, aflată pe locul 9, la 7 puncte de primul loc retrogradabil cu 8 etape rămase de disputat.

„Să sperăm că va fi bine, dacă câștigăm următorul meci ne salvăm de la retrogradare 99,99 la sută. Încercăm un meci-test să-i bag în priză pe jucători, dar va fi foarte greu.

Nu știu ce se va întâmpla cu mine după 8 etape, chiar dacă mai am un an de contract. Totul e imprevizibil. Mi-aș dori jucători români la mine, dar e greu să mă ating de ei. De Florinel Coman nu mă pot atinge. Noi nu dăm bani pe transferuri. Lui Alexandru Maxim îi expiră contractul la 31 mai. Maxim a acceptat să rămână până la final, a renunțat și la bani pentru a rămâne aici”, a continuat Șumudică pentru sursa citată.