Mario Fresh, probleme mari la Splash! Vedete la apă. Vedeta a povestit toate problemele pe care le are, de fapt

Mario Fresh, probleme mari la Splash! Vedete la apă. Vedeta a povestit toate problemele pe care le are, de fapt
Prin ce trece Mario Fresh la 'Splash! Vedete la apă'

Mario Fresh a acceptat provocarea de a participa în show-ul ‘Splash! Vedete la apă’! Chiar dacă mulți fani abia așteaptă să îl vadă pe artist pe micile ecrane, acesta a recunoscut că există câteva provocări greu de înfruntat în emisiune.

Ce probleme are Mario Fresh la Antena 1. Cântărețul a spus tot

Emisiunea de la Antena 1 o să aibă premiera pe 13 și 14 august, iar fanii o să se bucure de apariția unora dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, printre care Mario Fresh. Totuși, se pare că situația nu este roz pentru cântăreț.

Mario Fresh a promis că o să sară de la 10 metri în momentul în care a văzut bazinul olimpic de la Bacău, spre surprinderea tuturor: „De acolo sar, de la 10 metri, promit!”. Chiar dacă multă lume își dorea ca el să își respecte promisiunea, situația s-a schimbat radical.

Mario Fresh: ‘Sunt praf’

Faimosul cântăreț și-a dat seama destul de repede că nu totul este așa de ușor precum credea. Emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’ vine cu foarte multe provocări, iar Mario Fresh a mărturisit că săriturile sunt foarte grele, așa că nimic nu îi iese așa cum trebuie.

„Nu credeam în viața mea că este atât de greu să faci sărituri corecte, să fii în siguranță, să nu te accidentezi, dar să iasă și bine! Sunt praf, cum s-ar spune… aproape nimic nu îmi iese!”, a transmis artistul.

Telespectatorii îi vor putea observa pe DJ Harra, Chelsea Gandrabura, Mario Fresh, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Natalia Duminică, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu și Fachiru din Periș încercând să își testeze limitele în emisiune.

Surprize la ‘Splash! Vedete la apă’! La ce ar trebui să se aștepte telespectatorii

Vedetele vor sări de la înălțimi de 3,5,7 și 10 metri sub privire atente ale juraților. Cei ce o să le noteze evoluția în concurs sunt curajul sunt Nea Mărin, Jean de la Craiova și Iulia Albu. Bineînțeles, telespectatorii vor avea parte de multe alte surprize!

Mai mult, un singur concurent o să fie ales la finalul fiecărei ediții pentru a se califica în marea finală. Vedetele vor încerca să ajungă cât mai departe și își vor înfrânge fricile în acest sezon! Cât despre echipa de prezentatori, telespectatorii se vor bucura enorm!

Răzvan Fodor, Anna Lesko și Ramona Olaru s-au alăturat echipei, iar Romică Țociu și Paula Chirilă o să țină sub observație toți concurenții pe măsură ce concursul spectaculos din această vară se desfășoară la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI