Mario, adevărul despre relația cu Adi Mutu. Adolescentul de 19 ani a preferat să spună adevărul

Mario, adevărul despre relația cu Adi Mutu. Adolescentul de 19 ani a preferat să spună adevărul
Mario, adevarul despre relatia cu Adi Mutu. Adolescentul de 19 ani a preferat sa spuna adevarul

Este fiul a două dintre cele mai cunoscute vedete din România, însă prețul celebrității a fost, câteodată, destul de scump pentru Mario Mutu. Fiul Alexandrei Dinu vorbește despre cum se înțelege cu tatăl său Adi Mutu.

Ce relație există, de fapt, între Adrian Mutu și fiul său Mario

Mario Mutu a împlinit 19 ani și, de curând, s-a mutat în România. Fiul Alexandrei Dinu este un bărbat în toată regula care, după ce a terminat liceul, a luat decizia de a se stabili în țara lui de baștină.

Deși aici foartă multă lume îl cunoaște datorită faptului că este fiul unuia dintre cei mai mari fotbaliști români ai tuturor timpurilor și al unei mari actrițe, Mario Mutu susține că celebritatea nu l-a ajutat foarte mult.

Mai mult de atât, tânărul a făcut anumite declarații la postul de televiziune Antena Stars, unde a spus că au existat momente neplăcute în viața sa:

„E frumos să mă știe lumea, dar nu mă ajută prea mult. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea dar sunt mândru de ei. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult.

Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Eu nu m-am dat mare cu chestia asta, cu cine sunt părinții mei. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a declarat Mario Mutu, la Showbiz Report.

Mario Mutu s-a mutat în România pentru a fi aproape de tatăl său

Mario Mutu a fost crescut de Alexandra Dinu până la vârsta de 15 ani, mărturisind că i-a lipsit mult figura paternă, în special în copilărie. Deși are o relație extrem de apropiată cu mama lui, Mario Mutu susține că s-a mutat în România pentru a se apropia de tatăl său Adrian Mutu.

Tânărul de 19 ani a declarat motivul pentru care nu a urmat o carieră de fotbalist precum celebrul său tată Adrian Mutu. În schimb, fiul actriței Alexandra Dinu spune că a ales un alt drum, baschetul, sport pe care l-a practicat timp de 9 ani.

„M-am gândit să joc fotbal, de fapt am și făcut doi ani, dar mi-am dat seama că nu era de mine. Așa că am făcut baschet 9 ani. Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Îi cer sfaturi referitoare la relații, ori o întreb ce crede că ar trebui să fac.

Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar decât la maică-mea. Am ales să rămân în România ca să fiu și mai aproape de tatăl meu. Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată.”, a mai spus Mario Mutu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI