Marinela Nițu este de nerecunoscut. Cum arată fosta lui Miron Cozma: s-a îngrășat foarte mult

Marinela Nițu s-a îngrășat enorm. Fanii au rămas șocați când au văzut-o

Silueta Marinelei Nițu a suferit foarte mult din cauza pandemiei. Stilul sedentar care ne-a cuprins în pandemie a lăsat urme adânci în privința imaginii multora dintre noi. Printre persoanele afectate e celebra vedetă. Cum arată acum fosta amoreză a lui miron Cozma?

Marinela Nițu s-a îngrășat enorm. Fanii au rămas șocați când au văzut-o

Pandemia continuă să aibă un impact negativ asupra oamenilor, iar situația din România nu se îmbunează nici la 8 luni de când am făcut cunoștință cu stările de urgență și se alertă. Marinela locuiește în Brașov, cu părinții ei, iar deși a părăsit spațiul public aceasta a continuat să-i bucure pe fani cu muzica ei, arată impact.ro. Cântăreața nu se mai bucură, însă, de același succes de odinioară, iar imaginea ei spune totul. Fanii au putut să observe cum aceasta pare că s-a culcat pe o ureche odată ce nu a mai simțit notorietatea, dar cu toate astea îi adoră felul de a fi și abia așteaptă să posteze filmulețe cu ea din diferite evenimente unde le încântă auzul celor prezenți. Aceasta a devenit celebră datorită relației controversate cu Miron Cozma.

Povestea lor de iubire a trezit un interes deosebit tocmai pentru că preț de 15 ani amorezii s-au despărțit, împăcat și certat de nenumărate ori. Aceștia ar fi putut lejer să le facă concurență altor două cupluri de la noi care s-au făcut remarcate tot pentru această rețetă precum: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și Bianca Drăgușanu alături de Alex Bodi. După despățire, Marinela a părăsit Bucureștiul și s-a axat pe cariera muzicală. Acum, fanii o regăsesc schimbată. Ajunsă la vârsta de 53 de ani, artista a avut parte de modificări fizice pentru că tocmai timpul nu iartă pe nimeni.

Pandemia i-a afectat silueta Marinelei Nițu
Pandemia i-a afectat silueta Marinelei Nițu

Dezvăluiri despre Miron Cozma

„E diferenţă de spiririte, de idealuri. Miron Cozma este un tip încercat de viaţă, am făcut faţă amândoi la atâtea greutăţi… E dureros să îmi amintesc. Atracţia putenică spre haiducie şi politică schimbă omul. Nu e nimic rău în asta, dar eu nu mă mai regăsesc. Eu l-am cunoscut lider sindical şi se purta foarte frumos cu mine. Dar zi de zi este altceva. Miron Cozma este şi va fi bărbatul vieţii mele. Într-adevăr nu suport mirosul de ceapă şi usturoi şi nici nu e frumos ca femeie să miroşi aşa. Eu aşa am fost crescută de mică, să mănânc rar ceapă şi usturoi. El e opus mie, îi plac foarte mult ceapa şi usturoiul. Nu a părăsit nimeni pe nimeni. Eu nu l-am certat că mirosea a ceapă şi a usturoi, dar mă retrăgeam”
Marinela Nițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI