Marina Almășan, reacție surpriză după externarea lui Victor Socaciu. Nu i-a păsat de problemele fostului soț EXCLUSIV

Marina Almășan, reacție surpriză după externarea lui Victor Socaciu. Nu i-a păsat de problemele fostului soț EXCLUSIV
Ce a transmis Marina Almășan despre Victor Socaciu, după ce acesta a fost externat

Marina Almăşan a divorțat de Victor Socaciu în 2012, după un mariaj de 16 ani. Cei doi foști soți s-au războit prin tribunale vreme de mai bine de cinci ani și s-au acuzat reciproc de infidelitate, vedeta tv spunând că a fost înșelată de către fostul soț cu impresara lui, Brândușa Simion, care i-a devenit, ulterior, cea de-a treia soție.

Ce se întâmplă între Marina Almășan și Victor Socaciu, de fapt

În tot acest scandal, victimă colateraă a fost fiul lor, Victoraș, care la 16 ani a decis să își dea tatăl în judecată pentru plata pensiei alimentare. Chiar dacă în prezent artistul este la zi cu ”datoriile”, fiul și fosta soție nu au uitat necazurile pricinuite de acesta.

Astfel că, nici în ceasul al 12-lea, când Socaciu a fost internat la spitalul Carol Davila, cu probleme severe de sănătate, cei doi nu i-au fost alături.

„Nu mai sunt de zece ani cu el. Nu am mai vorbit nici după ce s-a externat. Am aflat de problemele lui de sănătate întâmplător, de la un medic cunoscut, că a fost internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale.

I-ar fi cedat rinichii transplantați. Nu știu care e starea lui, nu am vorbit deloc cu el. Nici eu, nici băiatul.”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Ce i-a cauzat problemele de sănătate

Potrivit informațiilor oferite pentru playtech.ro, de o persoană apropiată artistului, Victor Socaciu ar fi avut probleme de sănătate și din cauza unor medicamente pe care le lua pentru alte afecțiuni.

„Victor a fost internat la Carol Davila, până acum două săptămâni, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu implantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața. Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine!

Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte.”, a declarat o persoană din anturajul artistului, pentru playech.ro.

Vești bune pe plan profesional

Marina Almășan se va întoarce pe micul ecran, vedeta fiind anunțată că emisunea sa, ”Femei de 10, bărbați de 10” se află în grila de toamnă a TVR.

„Momentan nu am nimic spectaculos, știu doar că emisiunea se va relua.”, ne-a mai spus aceasta.

În trecut, pezentatoarea tv a avut probleme cu fosta directoare a postului național de televiziune, Doina Gradea, despre care spunea, ironic, după ce aceasta a ameninat-o cu demiterea:

„Perioada în care TVR a fost condusă de doamna Doina Gradea s-a caracterizat printr-o eficienţă economică maximă. Nicicand n-au fost preţuiţi mai mult profesioniştii TVR, cărora li s-au creat condiţiile perfecte pentru a face performanţă.”

„În această perioadă”, mai spunea Almăşan „ratingurile emisiunilor au luat avânt, au apărut programe noi, performante, cele existente fiind relansate şi ele: cu decoruri strălucitoare, cu aparatură de ultimă generaţie, cu un marketing eficient.

În timpul ultimilor 4 ani, evenimentele marca TVR – gen participarea României la Eurovision, Programele de Revelion, Cerbul de Aur şi alte astfel de evenimente speciale – au sporit prestigiul TVR pe plan naţional şi internaţional.”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI