Mariana de la Exatlon a trecut prin momente cumplite: ”M-a înjurat și m-a lovit!”

Mariana de la Exatlon, despre momentele cumplite pe care le-a trăit recent

Mariana de la Exatlon șochează cu o poveste greu de imaginat pentru fanii pe care i-a dobândit pe parcursul show-ului sportiv și nu numai. Acesta a povestit cum a fost jignită și bătută sălbatic.

Mariana de la Exatlon, despre cele mai cumplete momente

Mariana de la Exatlon a revenit în atenția tuturor după participarea la show-ul sportiv. Aceasta și-a povestit mai apoi viața plină de lipsuri, iar acum șochează cu noi mărturii care i-au uluit pe cei care o urmăresc și o apreciază. Atleta a susținut de curând că a fost bătută sălbatic de antrenorul ei, în cadrul unui concures internațional.

Amintim că Mariana Nenu a participat, pe 26-27 octombrie, la Campionatul Mondial de 24 de ore de alergat de la Albi, Franța. România a fost atunci reprezentată de o echipă care a fost formată din 5 atleți și 4 atlete. Aceasta a reprezentat prima prezență a României la un astfel de eveniment. Din păcate, zilele care ar fi trebuit să-i aducă bucurie și mândrie i-au adus, însă, un coșmar.

Mariana de la Exatlon a povestit despre cele mai cumplite momente
Mariana de la Exatlon a povestit despre cele mai cumplite momente

„Nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte”

“Ce am învățat din aceasta experiență? Este că nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte, acei oameni care dacă nu te antrenezi foarte-foarte greu două sau trei zile la rând și dacă canicula îți dă de furcă și te înmoaie și dacă nu mai poți trage maxim în antrenament, nu era nevoie sa mănânc bătaie de la așa-zisul antrenor, dând cu pumnii și picioarele în mine. Înjurându-mă de morți și răniți, încercând să-mi bage în coaste o sticla de sticlă (noroc că nu s-a spart sticla), fugind în camera în care dormeam și venind după mine să dea iar în mine cu palme, pumni și picioare, nu mai vreau să am asemenea experiențe și nici să plătesc datoriile altora. Mai bine învăț de la adevărații campioni cum stă treaba în ultra și în oamenii care într-adevăr îmi vor binele. Aviz femeilor și fetelor singure să nu cadă în aceasta capcană a performanţei”
Mariana Nenu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI