Mariana de la Exatlon a ajuns din nou în spital. Fosta concurentă Kanal D a trecut prin clipe grele

de: Ana Chivu
26 11. 2019

Mariana de la Exatlon întâmpină din nou probleme de sănătate. Sportiva a ajuns pe patul de spital după un antrenamentele foarte dure la care se supune. Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după ce a fost bătută de antrenorul ei. Iată ipostaza în care s-a pozat și care i-a îngrijorat pe fani!

Mariana de la Exatlon, din nou pe patul de spital

Cunoscuta războinică de la Exatlon continuă să iubească sportul, cu toate că a avut parte de nenumărate acidentări de-a lungul timpului. Mariana Nenu are în prim-plan competițiile de ultramaraton, lucru pentru care se antrenează zilnic, uneori în condiții extrem de dificile. Zilele trecute, fosta concurentă de la fostul show sportiv a ajuns pe patul de spital.

Cu toate că le-a împărtăși fanilor o fotografie cu ea în condiții mai puțin bune, a venit cu vestea care i-a liniștit. Ea nu se accidentase, ci se afla acum la o ședință de recuperare fizică pe bază de electrostimulare musculară. ”Niciodată să nu uiți să-ți faci timp pentru recuperare, mai ales când ai antrenamente tari”, a fost mesajul Marianei Nenu din dreptul pozei postate pe rețeaua de socializare.

Mariana de la Exatlon, ipostază care i-a îngrijorat pe fani

„Nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte”

Amintim că Mariana a fost bătută de antrenor recent, moment în care a fost extrem de transparentă și a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a petrecut. Totul s-a întâmplat pe dățile de 26 și 27 octombrie, atunci când a participat la Campionatul Mondial.

“Ce am învățat din aceasta experiență? Este că nu trebuie să ai încredere în antrenorii ieșiți peste noapte, acei oameni care dacă nu te antrenezi foarte-foarte greu două sau trei zile la rând și dacă canicula îți dă de furcă și te înmoaie și dacă nu mai poți trage maxim în antrenament, nu era nevoie sa mănânc bătaie de la așa-zisul antrenor, dând cu pumnii și picioarele în mine”
Mariana Nenu