Marian Vanghelie, anunț surprinzător după agresiunea asupra Oanei Mizil. Ce decizie finală a luat

Marian Vanghelie, anunț surprinzător după agresiunea asupra Oanei Mizil. Ce decizie finală a luat
Marian Vanghelie, decizie finală după agresiunea asupra Oanei Mizil

Noi detalii după cazul violențelor în familia Vanghelie. Ce a spus politicianul după scandalul din familia sa? Cel din urmă a luat o decizie finală în această privință. Despre ce este vorba?

Marian Vanghelie, decizie finală după agresiunea asupra Oanei Mizil

Cazul șocant al violențelor din familia lui Vanghelie au surprins pe toată lumea, mai cu seamă detaliile de după și discrepanța dintre fapte și afirmațiile celor doi și apropiaților acestora. Iată că Marian Vanghelie vine cu un anunț nou despre o decizie finală luată în dreptul acestui eveniment care a tulburat imediat lumea mondenă.

După scandalul care s-a lăsat cu un ordin de restricție, vizite în toiul nopții la spital și îngrijiri medicale, politicianul susține că este pregătit să o conducă pe partenera sa la altar.

Bărbatul a mărturisit încă la scurt timp după eveniment că va petrece alături de familie nu mai puțin de o lună de zile la mare, timp în care vor avea cum să pună la punct toate detaliile despre marele eveniment care ar urma să aibă loc în viitorul foarte apropiat.

Din păcate, lucrurile nu sunt deloc roz în viața acestuia din cauza proceselor pe care le are. Direcția Națională Anticorupție a cerut de curând reînceperea urmăririi penale pentru un dosar mai vechi în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu atribuirea unor contracte de salubrizare.

În privința scenariului violent a recunoscut, însă, că a existat doar un conflict între el și partenera sa viață în urma căruia Oanei i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Femeia a cerut mai apoi un ordin de restricție la care a renunțat la scurt timp.

”N-am lovit pe nimeni, eu nu lovesc. Ne-am certat, înțelegeți? Sunt lucruri firești. Nu ne batem că nu suntem nebuni, ne-am certat”, a spus Vanghelie despre cele întâmplate. Cei doi s-ar fi certat în reședința lor din Snagov, iar la un moment dat ambulanța a fost chemată. Soția mea are o problema mare cu tensiunea mică”
Marian Vanghelie

‘A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă’

Ajunsă la spital, cadrele medicale s-au sesizat și au fost cele care au anunțat poliția despre situația Oanei Mizil, moment în care aceasta le-a spus că vinovat pentru vătămări este iubitul său.

‘M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obișnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept.

Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătușa mea. Și să obțin acest ordin de protecție. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil’
Oana Mizil (Sursa: România TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI