Maria Dragomiroiu, vacanță de lux alături de soț. ”V-a ajuns pensia pentru așa ceva?”

Autor: Andrei Simion - 17:22, 12 ian. 2020
Maria Dragomiroiu, vacanță de lux alături de soț. ”V-a ajuns pensia pentru așa ceva?”

Printre cele mai iubite vedete de muzică populară din România, se numără și celebra Maria Dragomiroiu. Alături de soțul ei, Bebe Mihu, a plecat într-o vacanță de lux pe continentul sud-american.

Maria Dragomiroiu, vacanță de lux alături de soț

De foarte mulți ani, fie că vorbim de soliști de muzică ușoară, fie de muzică populară, sau actori, în perioada sărbătorilor de iarnă, dau fuga în Statele Unite ale Americii pentru concerte și evenimente dedicate comunităților de români de acolo. Printre vedetele care fac acest lucru regulat se numără și Maria Dragomiroiu care, an de an, face această deplasare în America.

Îndrăgita vedetă a muzicii populare românești de 12 ani face acest drum, în America, pentru a fi alături de românii din comunitățile de acolo, și, după cum declară chiar ea, o face cu dragoste și în dorința de a le readuce dorul de România, celor ce sunt plecați de mulți ani din țară.

Dar, ca orice artist care se respectă, Maria Dragomiroiu a decis că are nevoie de o vacanță. Și nu oricum, ci una de lux, pe Continentul Sud-American, alături de soțul ei, impresarul Bebe Mihu, ajuns la vârsta de 62 de ani. Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu formează de peste 30 de ani un cuplu profesional și privat, unul de invidiat/. La începutul anului 2017  cei doi au sărbătorit un sfert de secol de la nuntă.

Maria Dragomiroiu, vacanță de lux alături de soț. ”V-a ajuns pensia pentru așa ceva?”
Maria Dragomiroiu, vacanță de lux alături de soț. ”V-a ajuns pensia pentru așa ceva?”

Cei doi, în vacanța de anul ăsta, au ajuns în Los Angeles si San Francisco și în zone exotice din America de Sud, cum ar fi Puerto de Ensenada, în Mexic, dar se pare că nu au fost singuri, ci însoțiți de prieteni.

”V-a ajuns pensia pentru așa ceva?”

Atât Bebe Mihu, cât și artista au postat pe paginile lor de facebook poze din periplul american de anul acesta. Comentariile nu au încetat să apară. Unele de felicitare și, din păcate, unele răutăcioase și ironice. O doamnă, pe numele ei Elena V. (vezi galeria foto), a considerat oportun să-i atragă atenția vedetei asupra luxului și ironic a întrebat-o dacă i-a ajuns pensia pentru această călătorie.

”Nu vreau sa fiu răutacioasă, dar vă întreb dacă v-a ajuns pensia ptr această vacanță, că tot atât am și eu, dar nu îmi permit să plec și nici nu mă plâng pe la televiziuni?”, a scris Elena V.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI