Maria Dragomiroiu, decizie radicală după scandalul cu pensia ei. A plecat din România cu soțul ei EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu, decizie radicală după scandalul cu pensia ei. A plecat din România cu soțul ei EXCLUSIV
Maria Dragomiroiu, decizie radicală după scandalul cu pensia sa

Solista Maria Dragomiroiu, care tocmai a ieșit dintr-un scandal de pomină cu Elena Merișoreanu, va susține un turneu de o lună în America. Marea cântăreață de muzică populară este așteptată de fani, începând de mâine, 16 aprilie, inclusiv în Florida și în New York, alături de alți doi mari artiști, Nicu Paleru și Gigi Gheorghiu. La aflarea veștii că Maria se află deja în Florida, încă de sâmbăta trecută, Saveta Bogdan, care i-a ținut partea în scandalul cu Elena Merișoreanu, ne-a spus cu tristețe: ” Maria a plecat cu soțul impresar, pe mine nu m-au chemat”.

Decizia radicală a Mariei Dragomiroiu după scandalul cu pensia sa

  • ”Maria se află încă de sâmbăta trecută în America, în Florida, unde a venit împreună cu soțul ei, Bebe Mihu”.

Maria Dragomiroiu și soțul ei, vestitul impresar Bebe Mihu, au suferit enorm, iarna trecută, că n-au reușit să mai ajungă în America, pentru tradiționalul turneu de Sărbători. Iată însă că și-au luat revanșa luna aceasta, solista figurând pe afișul show-ului promovat pe conturile sociale atât de Bebe, cât și de Gigi Gheorghiu, în care îi anunță pe românii din diaspora de locurile și orele reîntâlnirii cu publicul:

”Maria se află încă de sâmbăta trecută în America, în Florida, unde a venit împreună cu soțul ei, Bebe Mihu. Și-au luat toate măsurile de protecție, poartă măști, Maria s-a vaccinat, în România, dar și Gigi Gheorghiu i-a urmat exemplul, la un centru medical din New York”, ne-au declarat, pentru impact.ro, apropiații celebrei familii.

La aflarea veștii că Maria Dragomiroiu, care deunăzi se plângea de pensia de 1.200 de lei, se află în America, Saveta Bogdan ne-a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro: ”Nu știam că Maria este plecată. A plecat cu soțul ei, care îi este și impresar, au o familie înstărită, nu m-au chemat, nu m-au sunat și pe mine. Dar voi pleca și eu prin luna iulie, în America, la fata mea, o să stau câteva luni”.

Scandal uriaș între aceasta și Elena Merișoreanu

  • Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu s-au certat ca la ușa cortului, luna trecută. Saveta Bogdan a intrat și ea în ”horă”

Maria Dragomiroiu, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan au împărțit o pâine împreună, ani de zile, în turneele epuizante, însă luna trecută au dat uitării prietenia. Motivul? După ce Maria s-a plâns de pensia mică, de 1.200 de lei, Elena i-a bătut obrazul, amintindu-i de turneele anuale, de unde mai ia bani frumoși.

Saveta Bogdan nu s-a putut ține departe de dispută și a sărit în ajutorul Mariei. N-a fost o idee prea bună, căci a intrat în gura Elenei Merișoreanu: ”Tot scandalul a pornit de la Maria Dragomiroiu. Că sunt rea, că sunt invidioasă. Auzi, cine e Saveta Bogdan? Se duce să cânte pe doi lei ca să își plătească ratele la bănci. Am luat-o de milă într-un turneu în Israel. În plus, a dansat la bară, într-o emisiune tv, ne face de râs!”, a spus Elena Merișoreanu, la tv.

  • Gigi Gheorghiu:”Începem turneul mult-așteptat cu Maria Dragomiroiu și cu Nicu Paleru. Ne revedem cu prietenii și începem să intrăm în normal!”

Gigi Gheorghiu, aflat în Florida, a publicat ieri, pe pagina de Facebook, un mesaj: ”Iar și iar la Florida! Începem turneul mult-așteptat. Ne revedem cu prietenii și începem să intrăm în normal! Va așteptăm cu drag, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru și Gheorghe Gheorghiu!”.

A anunțat și programul show-ului: 16 Aprilie- Restaurant Vendetta Hollywood FL, 17 Aprilie- Restaurant Veranda Orlando FL, 23 Aprilie-Restaurant Dunarea LA, 24 Aprilie-Restaurant Firebird Sacramento, 1 Mai-Restaurant Romanian Garden NY, 2 Mai-Restaurant Romanian Garden NY, 9 Mai-Biserica Romana Houston TX, 16 Mai-Biserica Romana Potomac Maryland.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI