Maria Ciobanu, pensie colosală de la americani. Ce a făcut de încasează bani din SUA, de fapt (exclusiv)

Maria Ciobanu, pensie colosală de la americani. Ce a făcut de încasează bani din SUA, de fapt (exclusiv)
Ce pensie uriașă are Maria Ciobanu din SUA?

Mulți se întreabă ce sumă primește Maria Ciobanu în dreptul pensiei în SUA? Ce a făcut să încaseze bani din Statele Unite ale Americii? Pensia celebrei interprete de muzică populară este uriașă în privirea unora.

Maria Ciobanu, pensie uriașă în SUA

Maria Ciobanu este una din cele mai cunoscute artiste de muzică populară de la noi. Aceasta a devenit remarcată datorită talentului și seriozității sale cu care și-a respectat publicul. Artista nu a uitat de fani, cu toate că a ales deja de ani buni să plece peste Ocean.

În sufletul vedetei se pare că a rămas tot frumusețea din oamenii care o iubesc acasă. Artista s-a reîntors zilele trecute în România și intenționează chiar să rămână în țară. Amintim că supranumita Ciocârlie a muzicii românești nu a mai venit acasă din anul 2016, de când s-a retras definitiv din muzică.

„Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu”, declara Steliana Sima, prietena bună a acesteia pentru care ar fi acceptat să cânte câteva piese.

„Nu se pune vorba despre…”

Artista a lămurit situația și a mărturisit reporterilor impact.ro că nu va cânta la respectivul eveniment, ci a venit în România din alte motive. Cea din urmă a declarat că are momente în care tânjește după locurile natale. Cu toate astea, vine și cu vești mai bune.

Interpreta se simte foarte bine și speră să rămână definitiv. Vedeta în vârstă de 83 de ani are cetățenie americană și beneficiază de o pensie din partea statului american în valoare de 1.000 de dolari. Întrebată despre acest detaliu, Maria Ciobanu nu a dorit să comenteze.

„Nu vă interesează pe voi acest lucru, cât iau pensie, dacă iau pensie, dacă o pierd că mă mut aici (n.r – România). Eu trăiesc acolo alături de copiii mei. Nu se pune vorba despre bani. Sunt sănătoasă, sunt bine, sunt puțin obosită de pe drum dar în rest sunt bine. Nu am venit pentru niciun spectacol, nu mai cânt de ceva ani, toată lumea știe. Am venit la pământul meu de acasă, de aici sunt eu”
Maria Ciobanu (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI