Margherita de la Clejani, mesaj de ultimă oră. Gestul pe care l-a făcut față de fani

Margherita de la Clejani, mesaj pentru fanii ei

Margherita de la Clejani are un mesaj nou pentru fanii ei, după accidentul auto. Ce gest a făcut față de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare?

Margherita de la Clejani, nouă abordare. Ce gest a făcut față de fani?

La început nu a vrut să vorbească deloc cu presa, ulterior a făcut câteva declarații dezolante, iar acum a lăsat totuși un mesaj pentru cei care o urmăresc. În semn de respect pentru grija lor, Marga le-a mulțumit fanilor pentru mesajele primite. Cu toate astea, a decis să oprească toate comentariile de pe Instagram. De asemenea, tânăra a mărturisit că se simte bine, lucru pe care l-au putut vedea toți chiar în a doua zi de la incident. „Vreau sa va multumesc tuturor pentru mesaje! Sunt bine!”, a scris aceasta. Amintim că solista a fost surprinsă ieri la plimbare cu iubitul său, pe faleză. Încă din ziua cu pricina, fiica Vioricăi de la Clejani a șocat cu un comportament inexplicabil.

Cu toate astea, gesturile din ultima vreme au surprins-o mai mult nepăsătoare în privința a ceea ce s-a întâmplat, deși imediat după ce a scăpat controlul mașinii a primit un scandal în toată regula acasă. Părinții săi au dojenit-o încontinuu, iar la scurt timp și-au făcut loc țipetele și plânsetele în imobilul acestora. Vecinii s-au plâns de zgomote până la miezul nopții.

Margherita de la Clejani, mesaj pentru fani
Margherita de la Clejani, mesaj pentru fani

„Viorica îi facea scandal fetei”

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”
Vecinii familiei Clejanilor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI