Marga de la Clejani, în sânii goi la Splash! Vedete la apă. Colegii ei, șocați să vadă ce s-a întâmplat cu silicoanele vedetei

Marga de la Clejani, în sânii goi la Splash! Vedete la apă. Colegii ei, șocați să vadă ce s-a întâmplat cu silicoanele vedetei
Marga de la Clejani, in sanii goi la Splash! Vedete la apa

Face ea ce face și ajunge, din nou, în centrul atenției mass-media. Margherita de la Clejani și-a șocat fanii de pe Tiktok cu cea mai recentă apariție din mediul online. Colegii ei de platou au rămas șocați să vadă ce s-a întâmplat cu silicoanele vedetei.

Margherita de la Clejani a apărut în sânii goi la Splash! Vedete la apă

Aflată la filmări la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, care va începe în curând, la Antena 1, Marga de la Clejani a acceptat provocarea de a participa la showul de vară de la Antena 1, pentru a dovedi că este o femeie puternică și curajoasă, care nu se teme de nimic.

Controversata blondină și-a făcut apariția la filmări într-un costum de baie întreg care i-a pus în valoare formele de clepsidră și sânii voluptoși.

Un detaliu incredibil a atras atenția fanilor, în special a reprezentanților de sex masculin care nu și-au putut lua ochii de la bustul generos al artistei, care nu a mai încăput în sutien.

Mai mult de atât, Marga de la Clejani s-a prezentat cu sânii goi la „Splash! Vedete la apă”, acoperindu-și nurii cu două benzi negre, lucru care i-a făcut pe domnii prezenți la filmări și pe cei din mediul online să suspine.

„Bă, ce mă distrez la Splash!”, a menționat Margherita în dreptul imaginilor incitante de pe TikTok.

Deși mulți dintre prietenii săi virtuali au complimentat-o, au existat câțiva cârcotași care au comentat asupra dimensiunii silicoanelor Margheritei, menționând că unul dintre implanturi pare deplasat, precum se poate vedea în fotografiile postate de cei de la Cancan (Vezi FOTO).

Cine sunt noii jurați de la Splash! Vedete la apă

Marga de la Clejani face prima ei apariție televizată, după scandalul cu substanțe interzise în care a fost implicată acum ceva timp. Sora lui Fulgy a acceptat provocarea de a venit la Splash! Vedete la apă, ai căror jurați vor fi Iulia Albu, nea Marin și Jean de la Craiova.

Prezentatorii emisiunii vor fi Pepe, Anna Lesko și Ramona Olaru de la Neatza. Focoasa blondină a declarat că este entuziasmată de începerea showului:

„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie.

La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea. Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”, a declarat Ramona Olaru, de la Neatza cu Răzvan și Dani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI