01 aug. 2021 | 19:20

Marga de la Clejani, în sânii goi la Splash! Vedete la apă. Colegii ei, șocați să vadă ce s-a întâmplat cu silicoanele vedetei

Monden
Marga de la Clejani, în sânii goi la Splash! Vedete la apă. Colegii ei, șocați să vadă ce s-a întâmplat cu silicoanele vedetei
Marga de la Clejani, in sanii goi la Splash! Vedete la apa

Face ea ce face și ajunge, din nou, în centrul atenției mass-media. Margherita de la Clejani și-a șocat fanii de pe Tiktok cu cea mai recentă apariție din mediul online. Colegii ei de platou au rămas șocați să vadă ce s-a întâmplat cu silicoanele vedetei.

Margherita de la Clejani a apărut în sânii goi la Splash! Vedete la apă

Aflată la filmări la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, care va începe în curând, la Antena 1, Marga de la Clejani a acceptat provocarea de a participa la showul de vară de la Antena 1, pentru a dovedi că este o femeie puternică și curajoasă, care nu se teme de nimic.

Controversata blondină și-a făcut apariția la filmări într-un costum de baie întreg care i-a pus în valoare formele de clepsidră și sânii voluptoși.

Un detaliu incredibil a atras atenția fanilor, în special a reprezentanților de sex masculin care nu și-au putut lua ochii de la bustul generos al artistei, care nu a mai încăput în sutien.

Mai mult de atât, Marga de la Clejani s-a prezentat cu sânii goi la „Splash! Vedete la apă”, acoperindu-și nurii cu două benzi negre, lucru care i-a făcut pe domnii prezenți la filmări și pe cei din mediul online să suspine.

„Bă, ce mă distrez la Splash!”, a menționat Margherita în dreptul imaginilor incitante de pe TikTok.

Deși mulți dintre prietenii săi virtuali au complimentat-o, au existat câțiva cârcotași care au comentat asupra dimensiunii silicoanelor Margheritei, menționând că unul dintre implanturi pare deplasat, precum se poate vedea în fotografiile postate de cei de la Cancan (Vezi FOTO).

Cine sunt noii jurați de la Splash! Vedete la apă

Marga de la Clejani face prima ei apariție televizată, după scandalul cu substanțe interzise în care a fost implicată acum ceva timp. Sora lui Fulgy a acceptat provocarea de a venit la Splash! Vedete la apă, ai căror jurați vor fi Iulia Albu, nea Marin și Jean de la Craiova.

Prezentatorii emisiunii vor fi Pepe, Anna Lesko și Ramona Olaru de la Neatza. Focoasa blondină a declarat că este entuziasmată de începerea showului:

„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie.

La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea. Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”, a declarat Ramona Olaru, de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro