Marele actor al României pe care toată lumea l-a uitat. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări FOTO EXCLUSIV

Marele actor al României pe care toată lumea l-a uitat. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări FOTO EXCLUSIV
Peisaj dezolant. Cum arată mormântul unui mare actor

O priveliște dezolantă pot să vadă oamenii care vizitează mormântul unui actor mare din România. Acesta s-a stins în liniște după ce a dus o luptă grea cu o boală crâncenă, însă acum nimeni nu îi mai aduce flori sau lumânări în locul unde își duce somnul de veci.

Peisaj dezolant. Un mare actor a fost uitat de fani și prieteni

Ovidiu Iuliu Moldovan a reușit să își facă loc în inimile tuturor după ce a apărut în spectacolele celor mai mari regizori români și a fost considerat cel mai bun recitator al României. Acesta și-a dat ultima suflare la vârsta de 66 de ani, la Spitalul Universitar din București, după o lungă luptă cu ciroza.

Actorul a avut o noblețe aparte și a dedicat viața personală pentru a da tot ce este mai bun pe scenă. Rudele sale sperau ca el să devină medic, însă chemarea pe care a avut-o nu a putut să fie ignorată, așa că a urmat calea care l-a adus în fața publicului și l-a urcat pe culmile succesului în România.

Fără flori, fără lumânări. Ovidiu Iuliu Moldovan își duce somnul de veci în liniște

Actorul a trecut printr-o adevărată dramă în 1995, când mama lui a încetat din viață. Acesta a mai apărut doar în spectacole de teatru și poezie, refuzând orice rol în filme. El nu a spus nimănui că suferea de ciroză, astfel că a preferat să trăiască singur și trist în ultima parte a vieții sale.

El a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, iar ceremonia funerară s-a desfășurat timp de o oră, în timp ce nu mai puțin de 5 preoți greco-catolici l-au comemorat. Trei salve de pușcă au fost trase iar fanfara a cântat onorul pentru actorul care a preferat să fie vesel pe scenă și să își ducă luptele în privat.

Cum arată mormântul lui Ovidiu Iuliu Moldovan

Sute de persoane au participat la înmormântarea lui Ovidiu Iuliu Moldovan, iar bunul său prieten, Ion Caramitru, l-a condus pe ultimul drum. Acesta își duce somnul de veci pe aleea artiștilor, după ce UNITER i-a asigurat un loc cedat de Primăria Capitalei, însă mormântul său pare uitat de lume.

Locul de veci de la Cimitirul Bellu nu se găsește nici măcar o singură lumânare, iar o jardinieră cu flori uscate a fost lăsată neglijent pe mormântul actorului care a fost coleg cu Ion Caramitru, după cum se observă în pozele realizate de paparazzi Impact.ro.

În timp ce mulți români s-au prezentat pentru a-l conduce pe ultimul drum, în zilele noastre, locul pare părăsit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI