Marea pierdere a lui Vladimir Putin după izbucnirea războiului în Ucraina. Marile lui secrete au fost dezvăluite

Marea pierdere a lui Vladimir Putin după izbucnirea războiului în Ucraina. Marile lui secrete au fost dezvăluite
Secretele lui Vladimir Putin încep să iasă la iveală

Vladimir Putin are pare de o veste foarte proastă. Liderul de la Kremlin pierde două arme importante după izbucnirea războiului din Ucraina: intimitatea și discreția. Din ce în ce mai multe personaje mai mult sau mai puțin controversate aduc în prim-plan secrete pe care președintele le-ar fi vrut îngropate. Putin este acum pus în fața amănuntelor din viața lui dezvăluite chiar pe primele pagini ale ziarelor. Ce lucruri s-au aflat despre conducătorul rus?

Viața privată a lui Vladimir Putin: marile secrete ale președintelui rus au ajuns la urechile tuturor

Vladimir Putin a fost întotdeauna un personaj controversat. Izbucnirea războiului din Ucraina l-a lăsat acum fără două lucruri importante pentru el: discreție și intimitate.

Din ce în ce mai multe detalii despre președinte sunt acum pe primele pagini ale ziarelor din lumea întreagă. Viața privată a liderului de la Kremlin iese la iveală cu pași mici.

Vladimir Putin este nevoit să facă față secretelor parțial dezvăluite. Rămân în continuare multe alte semne de întrebare, dar în felul acesta oameni de peste tot pot să îl creioneze mai bine pe bărbat.

Există o aură de mister în privința poveștii lui de dragoste cu celebra gimnastă cu care ar avea patru copii. Fațada care i-a protejat până acum viața personală începe să cadă pe zi ce trece.

Fiicele din prima căsătorie nu au fost niciodată prezentate public și au trăit sub identități diferite de realitate, dar totuși ele sunt recunoscute de lider. Fosta soție a dispărut odată cu zvonurile de divorț în urmă cu mai mulți ani, ulterior amanta a avut mai multe dispariții subite din lumea sportului.

,,Au apărut atâtea povești”

Unii oameni care știau că actuala iubită a lui Putin ar locui în Elveția au făcut o petiție prin care să-i ceară să plece de acolo. Cu toate astea, mai multe alte detalii despre a doua familie de care se bucură liderul nu sunt cunoscute.

S-a zvonit că femeia pe care o iubește conducătorul ar sta într-o clădire din sticlă cu vedere spre un lac, dar localnicii nu au nici ei mai multe detalii și pare că au în fața lor o fantomă despre care nu știu nimic.

„Au apărut atâtea poveşti. Se poate ca toate să fie adevărate sau toate să fie false. De acest fel este ceaţa în care este învăluit Putin”, spune Nina Hruşceva, profesor de afaceri internaţionale la New School (New York) , adăugând că însuşi preşedintelui rus i-a plăcut să întreţină această imagine dublă – un secretoman până la obsesie şi un exhibiţionist încântat de reputaţia sa de superticălos.