Marcel Pavel a spus public cine l-a infectat cu coronavirus. Care a fost primul simptom pe care l-a avut artistul

Marcel Pavel a spus public cine l-a infectat cu coronavirus. Care a fost primul simptom pe care l-a avut artistul

Participarea lui Marcel Pavel la înregistrările pentru show-ul ”Te cunosc de undeva” și ulterior la repetiții a impus efectuarea mai multor testări în cadrul echipei după ce acesta a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. O parte au ieșit pozitive, și alte vedete care au participat la filmările emisiunii de la Antena 1 primind același diagnostic. Ancheta epidemiologică a condus la concluzia că solistul s-a infectat pe platoul de filmare și nu a constituit sursa inițială a virusului, pacientul zero fiind o altă persoană publică, nenominalizată până acum, despre care artistul a vorbit, însă, astăzi, la Antena 3.

Marcel Pavel, despre pacientul zero de la ”Te cunosc de undeva”. Cine l-a infectat și care a fost primul simptom avut

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 și internat pe 17 iunie cu simptome specifice bolii SARS-CoV-2 la Institutul ”Matei Balș” din București. Cântărețul suferise inițial de o sinuzită, fiindu-i afectate căile respiratorii superioare, dezvoltând apoi o dublă pneumonie, descoperită în urma unor intervenții radiologice, primind ulterior și diagnosticul COVID-19.

Simptomele sale au inclus înfundarea căilor respiratorii, dureri de cap și oculare, amețeli, sub-temperatură, stare de vomă și insomnii. Membrii familiei sale nu au prezentat simptome COVID-19.

Acesta a fost externat pe data de 1 iulie 2020, apoi a plecat într-o scurtă vacanță în Câmpulung Muscel. Recent, pentru că semne de întrebare încă mai erau în mintea publicului, solistul a mai oferit un interviu unde a explicat care au fost primele simptome și de la cine a contactat virusul.

„O colegă de-a noastră, care și ea a suferit”

„S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză – noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel.. tanc. Nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel – nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea, că tu știi persoana de acolo care ne-ar fi infectat. Este o colegă de-a noastră care și ea a suferit”, a povestit Marcel Pavel pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI