Marcel Ciolacu tună și fulgeră: „După 15 iunie, să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”

Marcel Ciolacu tună și fulgeră: „După 15 iunie, să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”
Marcel Ciolacu tună și fulgeră: "După 15 iunie, să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!" Sursă poză: Inquam Photos / Ilona Andrei

Marcel Ciolacu revine în forță cu acuzații grave la adresa PNL. Liderul PSD susține că în spatele stării de alertă există interese de natură economică, iar această situație trebuie să ia sfârșit. Ciolacu le promite românilor că începând cu 16 iunie se vor bucura de libertate și se va avea în vedere relansarea României.

Marcel Ciolacu dă de pământ cu ministrul Sănătății

Liderul PSD s-a arătat extrem de supărat de îndoiala autorităților cu privire la risdicarea stării de alertă începând cu 16 iunie. Acesta a adus acuzații Guvernului Orban, susținând că aceste situații impuse populației sunt, de fapt, perdelele politice în spatele cărora se fac bani nemunciți. Prima persoană vizată este Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, caruia i se aduc reproșuri vizavi de măștile vândute fără bon fiscal sau mai mult, față de „licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL”.

PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării! Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei.

De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL.

Românii au demonstrat însă că sunt mai #responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!”, a scris Ciolacu pe contul său de Facebook.

Scandalul Orban, un antiexemplu

Marcel Ciolacu a amintit de scandalul pozei în care Orban fuma trabucuri în biroul său, fără a păstra vreo măsură de prevenție. Președintele PSD aduce acuzații grave Guvernului, susținând că nu mai este în măsură să facă recomandări, în condițiile în care acestea nu sunt respectate nici măcar de cei care ar trebui să fie un model.

De aceea, singurele autorități care au dreptul să decidă ce este bine pentru siguranța oamenilor sunt specialiștii în sănătate publică.

Românii au demonstrat însă că sunt mai #responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!

#PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali. Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri. Doar specialiștii în sănătate publică trebuie să spună clar țării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe.

După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI