Marcel Ciolacu, declarație halucinantă despre antidotul salvator: „Mai bine fac COVID decât să mă vaccinez”

Marcel Ciolacu, despre vaccinul anti-COVID-19

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se arată sceptic cu privire la sosirea vaccinului anti-COVID-19 la sfârșitul lui decembrie, așa cum este anunțat de autorități. Cu toate acestea, politicianul a confirmat faptul că nu s-ar vaccina, criticându-i pe colegi din alte ministere care fac deja liste în așteptarea vaccinului, chiar dacă nu fac parte din categoriile prioritare.

Marcel Ciolacu, despre minciunile celor de la guvernare

Liderul PSD afirmă că nu există niciun vaccin și nici posibilitatea ca acesta să ajungă în România, dat fiind faptul că autoritățile nu sunt pregătite cu acele condiții speciale în care ar trebui păstrat antidotul.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu condamnă Guvernul pentru prioritățile pe care le stabilește în interes propriu, fără a ține cont de nevoile cetățenilor. În plus, acesta a declarat că nici în situația excepțională în care vaccinul ar sosi în țara noastră, acesta nu l-ar face, fiindu-i rușine să-i fure unui om bătrân această șansă. Liderul PSD a dat-o de exemplul pe mama sa de 83 de ani, explicând că nu ar mai putea da ochii cu ea știindu-se vaccinat înaintea ei.

„Avem un plan de guvernare foarte clar, dar axat prioritar pe ce trebuie făcut pentru a trece această criză sanitară. Vii și minți românii că îți vine vaccinul în decembrie? Păi, vaccinul nu există! Mai avem două săptămâni și suntem în decembrie. Unde e vaccinul? Când va veni? Suntem pregătiți?

Au început deja discuții cine se vaccinează în ministere. Păi, iertați-mă, decât să pățesc o asemenea rușine să mă vaccinez eu ca și demnitar înaintea mamei mele de 83 de ani, mai bine fac COVID. Nu aș putea merge să o văd pe mama mea. Eu să mă duc acasă vaccinat. Am înțeles că se fac tabele prin ministere. Asta este abordare normală a unui stat?”, a spus Marcel Ciolacu, într-un interviu exclusiv acordat lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei, potrivit antena3.ro.

Care este, de fapt, adevărul cu privire la numărul infectărilor

Marcel Ciolacu, invitat în cadrul emisiunii SInteza Zilei, difuzată la Antena3, a dezvăluit cum reușește Guvernul să ascundă numărul real de infectări, păcălind astfel cetățenii cu privire la stabilirea României pe un plafon.

Liderul PSD trage un semnal de alarmă cu privire la demararea unor testări în masă, acest lucru fiind imperios necesar. El susține faptul că numărul infectărilor este blocat, tocmai pentru a nu alarma populația, în timp ce numărul deceselor nu poate fi ascuns.

“În primul rând trebuie pornită testarea. Nu poți să faci același număr de teste ca și când aveai 5.000 de infectări – acum avem aproape 10.000. Știm toți ce se întâmplă!

Știm că nu raportează toate cele 200 de centre. Știe și Orban, știe și Iohannis, că sunt cei mai informați oameni din România. Știm și noi! Lucrurile acestea se află.

Se blochează sistemul STS-ului când vin raportările și depășesc 10.000, ca să nu fie peste 10.000 și să auzim poveștile cu plafonul. Au o mare problemă! Astăzi avem 196 de decese – decesele nu pot să le pitească! Nu au ce face!”, a transmis acesta în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la antea3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI