Marcel Ciolacu, atac suprem la adresa Guvernului Cîțu: „În prima săptămână a dat deja cinci țepe uriașe”

Marcel Ciolacu, acuzații grave către noul Guvern Sursă foto: Inquam Photos/George Călin

Nu a trecut mult timp de la începerea noului an, căci liderul PSD a taxat dur actuala guvernare, în frunte cu Florin Cîțu. Acesta a adus în prim plan cinci “țepe” date românilor de noul Guvern. Mai mult, Marcel Ciolacu declară că România nu poate ieși din criza în care se află, atâta timp cât va fi gestionată de “Guvernul Dreptei”.

“Tot ce era promisiune a devenit agresiune”

Marcel Ciolacu a așteptat să treacă sărbătorile de iarnă pentru a reveni în forță cu acuzații calde față de reprezentanții noii guvernări. Acesta subliniază că toate promisiunile făcute către cetățeni au fost ignorate, astfel că pensionarii, salariații, profesorii, antreprenorii, dar și alte categorii de români au fost înșelate.

“În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci țepe uriașe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!

Guvernul Dreptei își bate joc de 5 milioane de pensionari

Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor și promitea că le va mări pensiile cu diferența până la 40% în 2021.

Realitatea lui Cîțu este că pensiile NU vor crește decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de prețuri la alimente, medicamente și utilități. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei sărăcește 5,5 milioane de salariați

Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheață în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR “Zero Taxe pe salariul minim”! Vor fi taxe, iar salariul minim crește cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măștile de protecție. Peste 1,4 milioane salariați sunt trimiși înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsați să moară de foame. V-au mințit, v-au păcălit!”, și-a început mesajul pe Facebook, liderul PSD.

Învățământul nu mai este o prioritate

Marcel Ciolacu și-a continuat acuzațiile , reamintind de promisiunile făcute cu privire la creșterea salariilor profesorilor. Acesta a ajuns la concluzia că noua Guvernare și-a schimbat prioritățile, iar susținerea educației nu se află printre acestea.

De asemenea, potrivit lui Marcel Ciolacu, noul Guvern este lipsit de empatie și față de antrepenori, renunțând la programul care susținea miciile companii din fonduri europene.

Guvernul Dreptei umilește peste 215.000 profesori

În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea și că sunt prevăzuți banii în buget. În august, minciuna a fost demascată: educația nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate. Astăzi vin și vă spun că nici în 2021 salariile profesorilor nu vor crește. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei condamnă IMM-urile și antreprenorii români

Au desființat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiții între 50.000 și 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificație, auto, energie și construcții. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici și mijlocii! V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei calcă în picioare Justiția

Au făcut referendum simultan cu prezidențialele din 2019 pentru ca legile justiției să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe șest, au dat OUG prin care modifică legile justiției! O adevărată hoție de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au mințit, v-au păcălit!

#Guvernarea Țeparilor care mint, fură și taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL și USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate!”, a transmis Marcel Ciolacu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI