Marcel Ciolacu a publicat imagini cu soția lui. La ce eveniment au participat împreună, premierul României e tare mândru

de: Ștefan R. Apostol
20 09. 2024

Dacă până de curând, Marcel Ciolacu a apărut singur la mai toate evenimentele, recent premierul a putut fi văzut alături de soția sa. Ulterior, internauții au aflat de la ce eveniment Marcel Ciolacu a publicat imagini cu soția lui, premierul României find și tare mândru.

Marcel Ciolacu, politician cu ștate vechi

Astăzi în vârstă de 57 de ani, fiul unui fost comandor decorat, Ion Ciolacu, Marcel Ciolacu intra în politică din primii ani ai FSN, filiala Buzău, orașul său de baștină.

Având la activ și câteva scandaluri, precum cel 2007, și relațiile sale cu celebrul Omar Hayssam, Marcel Ciolacu avea să ajungă în culmea carierei sale, după alegerile din 2019.

Este momentul de cotitură, când Viorica dăncilă candida pentru funcția de președinte al statului, pierzând în fața lșui Klaus Iohannis.

Salvatorul PSD și noul candidat la Prezidențiale

Părând ca un salvator al PSD, și preluând rapid grâiele partidului, noul lider a reușit în mai puțin de 4 ani să ajungă să conducă frâiele unui guvern de coaliție PNL-PSD, iar acum are șansa de a deveni, posibil, viitorul președinte al României.

„După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre domneavoastră, am luat decizia să candidez la preşedinţia României.

Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani.

Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România.”, spunea liderul PSD în mesajul de start al campaniei pentru alegerile prezidențiale 2024.

Procentajele în intențiile de vot ale românilor, conform unui sondaj INSCOP, îl poziționează pe locul 2, cu mari șanse, după Mircea Geoană.

Marcel Ciolacu a publicat imagini cu soția lui

Foarte discret când vine vorba de viața personală, mare a fost surpriza pentru internauți, după ce Marcel Ciolacu a publicat pe Instagram, poze cu soția lui. Pozele aveau să fie publicate chiar de premier pe contul său de Instagram, iar următoritorii acestuia.

Ocazia cu care au fost făcute aceste poze a fost una extrem de importantă pentru familia premierului. De altfel, acesta avea să scrie în dreptul imaginilor despre ce moment este vorba:

„Felicitări pentru absolvirea Facultății de Medicină, cel mai extraordinar, ambițios și dedicat fiu pe care un părinte și-l poate dori.

Ești o binecuvântare în viața mea și sunt atât de recunoscător pentru omul în care te-ai transformat. Mândria și bucuria pe care mi le aduci sunt imense, iar dragostea și devotamentul tău pentru familie, prieteni și aspirațiile tale medicale îmi umplu inima de fericire.

Fiecare moment petrecut împreună este o comoară, și sunt nerăbdător să te văd cum îți folosești energia și pasiunea pentru a schimba vieți și a inova în domeniul medical.”, scrie Marcel Ciolacu pe Instagram.

Mândru, după cum se poate vedea și în poze, Marcel Ciolacu a fost alături de fiul său la absolvență, dar și alături de soția sa.