Mara Bănică, veste tulburătoare. Suspectă de covid în luna a 6-a de sarcină

Mara Bănică, veste tulburătoare. Suspectă de covid în luna a 6-a de sarcină
Mara Bănică, veste tulburătoare.

Mara Bănică este însărcinată în șase luni, acesta fiind motivul pentru care aceasta a renunțat la aparițiile sale în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Mara Bănică, suspectă de covid în luna a 6-a de sarcină

Mara Bănică și iubitul ei și-au dorit enorm copilul, iar teama de a nu se infecta cu coronavirus este prezentă în viața ei. De altfel, vedeta s-a speriat foarte tare după ce fiul ei cel mare, Dima, a intrat în contact cu un coleg testat pozitiv cu coronavirus. Vedeta s-a speriat foarte tare, motiv pentru care își face test anti-covid în fiecare zi, cu toate că nu are niciun simptom.

Mai mult, aceasta a declarat că a făcut chiar și un atac de panică, din această cauză.

”Mă testez zi de zi și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit. Tot ce pot să sper este să nu îmi afecteze cumva sarcina. În rest, trec prin orice, suport orice, dar să fie bine bebelușul ”, a dezvăluit Mara Bănică pentru Fanatik.

Sacrificiile pe care le-a făcut Mara Bănică pentru a rămâne însărcinată

Mara Bănică a mai explicat și motivul pentru care a decis să nu se vaccineze. La momentul acela, ea se chinuia să rămână însărcinată și nu era atât de clară situația cu vaccinul.

”La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc” a spus Mara Bănică pentru sursa citată.

Mara Bănică a mai vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a rămâne însărcinată.

”Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți, vom avea o fetiță, suntem toți trei, nerăbdători să o vedem. Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu.

Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și o femeie ca și mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată”, a mai spus Mara Bănică pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI