Manuela Hărăbor, declarații șocante despre vaccinare în pandemie: ”Nu faci decât să întărești virusul”

Manuela Hărăbor, declarații șocante despre vaccinare în pandemie: ”Nu faci decât să întărești virusul”
Manuela Hărăbor, declarații șocante despre vaccinare în pandemie

Actrița Manuela Hărăbor face declarații incredibile despre campania de imunizare a populației împotriva coronavirusului în plină pandemie. Ce părere are faimoasa actriță despre cât de eficient este vaccinul anti-COVID: „Nu faci decât să întărești virusul”. 

Manuela Hărăbor, declarații șocante despre vaccinare în pandemie

Invitată luni, 22 martie, în emisiunea lui Marius Tucă, actrița Manuela Hărăbor a vorbit, la Aleph News, despre campania de imunizare a populației împotriva coronavirusului și despre măsurile luate de către autorități pe parcursul pandemiei de coronavirus, care a afectat aproape toate sectoarele importante de activitate din România. Blondina și-a exprimat reticența cu privire la eficiența vaccinului anti-COVID:

„Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Am învățat și biologie, și chime și există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești. Nu vreau să pierd jumătate de viață inventând roata. Îmi pare rău că nu s-au încercat medicamentele. Decât să încercăm să inventăm ceva, hai să vedem ce funcționează. În anumite țări au făcut asta.

Mă doare când se aruncă vorbe: focare de infecție. Peste tot, în fiecare comunitate au existat cazuri, a fost un procent foarte mic. Un focar înseamnă că într-o săptămână se îmbolnăvește mai mult decât jumătate. Am vrut să-mi spun of-ul și am postat pe pagina de Facebook, mă doare că suntem îngrădiți în ceea ce privește locul de muncă”, a declarat frumoasa actriță Manuela Hărăbor la Aleph News.

Fiul Manuelei Hărăbor suferă de autism

Drama celebrei actrițe din Pădureanca este cunoscută de o Românie întreagă. În spatele acelui zâmbet frumos și a ochilor albaștri senini se ascunde o durere nemărginită. Fiul Manuelei Hărăbor suferă de autism, iar din această cauză tânărul de 30 de ani se comportă precum un copil de cinci sau șase ani. În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat, actrița de 52 de ani nu s-a plâns niciodată de situația în care află, fiind o femeie puternică și cu un psihic foarte tare.

„Nimeni nu pare să se fi gândit la copiii cu un anume retard mintal. Ce faci atunci când nu ai voie să ieşi afară. Ce faci atunci când trebuie să eviţi pe cât posibil aglomeraţia, pentru a încerca astfel să nu te contaminezi cu noul tip de coronavirus. Oamenii bolnavi de autism şi cei cu Sindromul Down au o energie în ei pe care trebuie să şi-o descarce. Asta nu se poate întâmpla decât în spaţii deschise, în aer liber şi nu chiar în văzul tuturor. E extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard!”, a povestit Manuela Hărăbor, în exclusivitate pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI