Mama Luizei Melencu, declarații cutremurătoare în cazul Caracal: “Știm că ea nu va mai fi la fel când se va întoarce acasă”

Mama Luizei Melencu, mărtuirii uluitoare în cazul Caracal

Mama Luizei Melencu are încă speranță că există o șansă ca soarta familiei să se schimbe și Luiza să vină acasă. Cu toate astea, este sigură de faptul că dacă ar veni acasă, ar fi extrem de schimbată.

Mama Luizei Melencu: “Știm că ea nu va mai fi la fel când se va întoarce acasă”

Mama Luizei Melencu, una din fetele dispărute din Caracal, a făcut mărturii uluitoare despre cazul care a cuprins o țară întreagă. De 7 luni nu are niciun fir exact al evenimentele, de 7 luni nu știe unde este fiica sa sau dacă mai trăiește, dar de 7 luni speranța ei este mai vie decât niciodată. Cu toate că Gheorghe Dincă a recunoscut faptul că a ucis-o pe Luiza, familia continuă să creadă că la un moment dat fata se va întoarce acasă. Luiza a dispărut la jumătatea lunii aprilie, iar până la finele lui iulie (după apelul Alexandrei Măceșanu) familia nu a avut nicio informație de la autorități. Dincă a spus că pe Alexandra a omorât-o, mai apoi i-a ars trupul într-un butoi din curte, dar a afirmat că nu știe unde i-a aruncat trupul Luizei.

„Nu sunt probe. Îmi aduc aminte că am văzut la televizor acel filmuleț cu Luiza, în niciunul din dosarele 1-7 nu apare acel film. Nu numai că nu sunt probe care să arate răpirea ei, dar nu sunt probele care au fost prezentate în media. Prima dată mergem cu frumosul, dacă domnii procurori nu înțeleg să respecte legea, facem plângeri penale, cereri de recuzare”
Carmen Obârnașu, noul avocat al familiei Melencu

Mama Luizei Melencu aduce mărturii uluitoare în cazul Caracal
Mama Luizei Melencu aduce mărturii uluitoare în cazul Caracal

„Noi ne agățăm de orice fir de ață”

La momentul actual, există informații conform cărora ambele minore sunt prostituate în Italia. Mama Luizei a susținut că a primit numeroase mesaje și scrisori privind locul unde s-ar afla fiica ei. Din păcate, toate informațiile s-au dovedit a fi false.

”Noi ne agățăm de orice fir de ață. Nu este prima data când am fost induși în eroare. Nu știu în cine să mai am încredere. Știm că Luiza nu va fi la fel când se va întoarce acasă. Nu va mai fi aceeași care a plecat, sunt conștientă de asta”
Mama Luizei Melencu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI