Mama Luizei Melencu a răbufnit pe internet, după ce Dincă a spus că nu le-a ucis pe cele două fete. ”Au știut, dar n-au vrut”

Mama Luizei Melencu a răbufnit pe internet la adresa autorităților

Mama Luizei Melencu, fata dispărută și presupus a fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a răbufnit pe Internet, după ce monstrul din Caracal și-a schimbat declarațiile. Gheorghe Dincă susține că nu a omorât-o pe Luiza Melencu și nici pe Alexandra Măceșanu, ci a fost obligat de anchetatori să recunoască crimele.

Mama Luizei Melencu a răbufnit pe internet la adresa autorităților

Gheorghe Dincă a dat peste cap întreaga anchetă a procurorilor, atunci când a spus că este nevinovat și că nu le-a ucis pe cele două adolescente. Mama Luizei Melencu a spus de la început că simte că fiica ei nu este moartă și a insistat ca autoritățile să le caute pe fete în afara țării, deoarece crede că acestea au fost traficate de rețelele de proxenetism din orașul Caracal.

Acum, femeia a revenit cu un mesaj sfâșietor pe internet, în care acuză autoritățile că vor să mușamalizeze cazul și că nu fac nimic pentru găsirea celor două fete.

”Nu vreau decât aceste fete să ni le gaseasca. Au știut, dar n-au vrut. Rușine ca n-au stricat nimic. Nu ne vom lăsa, indiferent și de această situație grea la care santem supuși”, a scris Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu a răbufnit pe internet la adresa autorităților
Mama Luizei Melencu a răbufnit pe internet la adresa autorităților

După schimbarea declarațiilor lui Gheorghe Dincă, unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, s-a arătat încrezător că cele două fete sunt în viață și vor fi găsite, iar Dincă va începe să vorbească tot ce știe, dacă nu cumva va fi ucis în închisoare.

„Încă un motiv de bucurie de ziua mea: DINCĂ a recunoscut TOT‼ Nu doar ce s-a spus acum public‼ (…) Dinca a recunoscut că nu a omorat pe Alexandra și pe Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼Si multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVĂRUL curând‼ Pe 3 aprilie este primul termen al procesului amânat‼”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI