Magazinul din România care îi poate băga în faliment pe Zara și H&M. Prețurile sunt infime și se deschide în 2022

Magazinul din România care îi poate băga în faliment pe Zara și H&M. Prețurile sunt infime și se deschide în 2022
Magazinul din România care îi poate băga în faliment pe Zara și H&M

Care este magazinul din România care le poate falimenta pe celebrele Zara și H&M. Prețurile sunt foarte mici, iar magazinul se pregătește să vină la noi în țară. Anunțul oficial a fost făcut recent de reprezentanții companiei, așadar românii ar putea să uite de aceste două magazine extrem de populare la noi în țară.

Magazinul din România care îi poate băga în faliment pe Zara și H&M

Așadar, un jucător important se pregătește să vină în România, iar retailerul internațional a anunțat în urmă cu două zile ce planuri de lansare are la noi în țară. Astfel, se va deschide și la noi primul magazin Primark, iar locația va fi într-un din centrele comerciale din București, și anume Park Lake, la finalul acestui an.

Intrarea acestui magazin în România va marca pătrunderea pe cea de-a patra piață central și est europeană, după inaugurarea magazinelor în țări precum Slovenia, Polonia și Republica Cehă din ultimii ani. În țările menționate, articolele pentru casă și produse cosmetice la prețuri accesibile. dar și haine, s-a dovedit a fi câștigătoare, iar bradul a căpătat rapid popularitate.

Nu este însă prima încercare a celor de la ParkLake să bată palma cu Primark, astfel că înainte de deschiderea mall-ului, în 2016, au existat negocieri cu retailerul pentru deschiderea primului magazin, dar retailerul nu a dorit asta.

„Am avut câteva discuţii cu mai mulţi retaileri, cum este Primark (nr. – cunoscut în Irlanda sub numele Penney’s). Ei sunt mari în Irlanda, Marea Britanie, Germania şi încet, încet vin spre est. Dar, anul trecut (nr. 2015) au pătruns pe piaţa din Statele Unite, spre care îşi concentrează acum atenţia.

Ar putea reveni, dar nu acum”, spunea la acea vreme, TJ Kearns de la Caelum Development, care s-a ocupat de procesul de închiriere a centrului comercial ParkLake din Bucureşti, pentru Economica.net.

Despre Primark

Istoria Primark a început mai bine de 100 de ani, în Dublin, Irlanda. Acum, retailerul are peste 400 de magazine pe 14 de piețe și oferă clienților săi produse de primă necesitate, precum și articole de modă atractive.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului.

Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, a spus Paul Marchant, CEO Primark.

În prezent, Primark are peste 70.000 de angajați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI