”Madonna a murit!” Mesajul șocant care a venit după moartea lui Diego Maradona

Maradona si Madonna au nume asemanatoare

O parte din internauți au jelit dispariția cântăreței Madonna la aflarea veștii morți marelului fotbalist Diego Armando Maradona. O mare parte a internetului, în special cei care nu le prea au cu sportul, în special cu fotbalul, au fost devastați, întrucât au crezut că a trecut în neființă cântăreața lor preferată, Madonna. După ce au realizat confuzia, s-au pus pe glume.

Fanii Madonnei, confuzie gravă. Au crezut că a murit cântăreața la aflarea veștii decesului lui Maradona

O parte din internet a jelit ieri dipariția Reginei Popului, nu a Regelui fotbalului. Au făcut confuzie din cauza numelor oarecum apropiate, Maradona, Madonna, astefl încât atunci când au realizat greșeala au răsuflat ușurați.

Fanii sportului au fost frustrați miercuri după aflarea veștii trecerii în neființă a lui Diego Maradona, realizând că o parte dintre internauți au crezut că a murit cântăreața Madonna. Fanii cântăreței au răsuflat ușurați când au aflat de greșeala făcută, nu la fel s-a întâmplat și cu cei ai sportului, grav afectați de pierderea idolului lor.

Fanii Madonnei au sărbătorit învierea ei

De asemenea, pe internet s-a creat o adevărată isterie. În timp ce fanii lui Maradona deplângeau moartea lui, cealaltă parte sărbătoreau o înviere a Madonnei.

Toate aceste glume despre moartea Madonnei și confuzia cu numele Maradonei demonstrează încă o dată că Internetul este un loc rău”, a scris un utilizator.

Alții au făcut glume pe margine confuziei create

Alții au vrut să valorifice confuzia creată, inclusiv comediantul Stevo Timothy. Acesta a postat un videoclip încercând să explice cine este Maradona. ”Nu Madonna, toată lumea își dorește să fi murit”, a spus comediantul.

Diego Maradona, în vârstă de 60 de ani, a decedat după ce fusese tratat pentru un cheag de sânge la începutul acestei luni și a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. Sportivul ar fi suferit un atac de cord în timp ce se vindeca acasă și a dcedat miercuri.

Trei zile de doliu național în Argentina după moartea marelui fotbalist

Diego Armando Maradona va beneficia o înmormântare de stat după ce președintele Argentinei a declarat trei zile de doliu oficial.

Diego Armando Maradona a înscris 34 de goluri pentru echipa națională a Argentinei, în care a fost titluar de nu mai puțin de 91 de ori și a participat la patru ediții ale Cupei Mondiale: 1982 (Spania), 1986 (Mexic), 1990 (Italia) și 1994 (SUA). De asemenea, la ediția din anul 1986, Diego Armando Maradona a fost campion mondial după ce naționala a înfrânt în finală naționala Germaniei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI