Mădălina Ghenea și-a etalat decolteul amețitor pe Internet. Rochia strâmtă i-a pus în evidență formele perfecte

de: Bișinicu Andreea
22 06. 2024

Mădălina Ghenea a comis-o din nou, etalându-și trupul fără de cusur pe rețelele sociale, spre invidia domnișoarelor și admirația urmașilor lui Adam. Superba olteancă a făcut furori, încă o dată, purtând o rochie vaporoasă albă, care i-a ”îmbrățișat” formele de clepsidră într-un fel ce lasă puțin loc imaginației.

Mădălina Ghenea și-a afișat bustul generos pe Internet

Este considerată una dintre cele mai frumoase românce din lume, bucurându-se de o carieră de succes în actorie și modelling peste hotare. Mădălina Ghenea și-a cucerit, încă o dată, admiratorii din social media, postând o fotografie în care și-a etalat trupul de zeiță.

Olteanca originară din Slatina este perfect conștientă de atuurile sale fizice evidente, motiv pentru care nu se sfiește în a-și dezgoli trupul perfect, cu decență, eleganță și bun gust, suficient cât să stârnească anumite emoții în publicul masculin.

Recent, diva a postat o fotografie, pe contul său oficial de Instagram, în care afișează un zâmbet larg și râde cu poftă, realizând o conexiune incredibilă cu fanii săi.

Rochia albă lungă și vaporoasă vine în contrast ideal cu pielea sa măslinie și bronzul după care multe Eve suspină. Desigur, nu putem ignora decolteul extrem de generos al ținutei, precum și despicătura adâncă pe linia piciorului, detaliile care au atras atenția internauților.

Milioane de cavaleri au suspinat, cu siguranță, în fața ecranelor telefoanelor, privind-o pe superba româncă etalând o ținută ideală de vară, menită să-i pună nurii în evidență.

Mihai Bobonete, fascinat de frumoasa brunetă

În prima săptămână a lunii iunie 2024, la Palatul Parlamentului din București a avut loc Gala Femeilor Remarcabile, organizată de o cunoscută casă de bijuterii.

Mihai Bobonete s-a întâlnit cu frumoasa Mădălina Ghenea la respectivul eveniment, internauții subliniind faptul că actorul a făcut numeroase glume pe seama divei, de-a lungul anilor, exprimându-și admirația pentru ea.

Îmbrăcată într-o rochie albă, cu spatele gol și cu trenă, superba actriță a atras toate privirile precum un magnet, în special în momentul în care s-a lăsat pozată alături de comediant.

”Cine muncește, visele se-mplinețte! Am fost invitat (…) la un eveniment foarte fain la Palatul Parlamentului. Foarte multe femei de succes din toate domeniile și o atmosfera de gala!

Gresia de pe jos era de 12 și cred că lambriurile de lemn erau rehau sau ceva doar că aveau chederele cam duse… în fine, faianță țiplă, atât vă spun!

Am făcut și câteva poze la întâmplare cu o fată de pe acolo! Nu știu cine era dar mai mult a insistat ea să facem poză. Va las câteva și va decideți voi care e mai frumoasă dintre noi două!”, nota Mihai Bobonete pe Facebook.