Mădălina Ghenea, apariție inedită la Săptămâna Modei de la Milano. A atras toate privirile chiar și așa FOTO

Mădălina Ghenea știe cum să-și facă apariția la orice eveniment monden se prezintă. Frumoasa actriță de origini române a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano, acolo unde toți bărbații au întors capul după ea, iar femeile au rămas mute de admirație. Ce ținută nonconformistă a purtat bruneta în capitala modei din Europa.

Cum s-a îmbrăcat Mădălina Ghenea la un show de modă din Milano

Săptămâna Modei de la Milano obișnuiește să adune cele mai spectaculoase creații ale celor mai reputate case de modă din lume, în cadrul unui eveniment spectaculos, pus la punct în inima Italiei. Mădălina Ghenea nu putea lipsi de la un asemenea spectacol de cinci stele.

Frumoasa româncă și-a făcut apariția cu o ținută controversată, care a atras atenția celor din jur. Actrița a optat să poarte un costum format dintr-o pereche de colanți scurți bej și un sacou oversized în aceeași nuanță. Hainele i-au complimentat armonios trupul sculptat, Mădălina Ghenea bucurându-se de atuuri fizice incontestabile, precum picioarele interminabile, bustul voluptos și talia de viespe.

Vedeta a optat pentru o pereche de pantofi cu toc și o geantă în aceeași nuanță neutră. Pentru styling, actrița în vârstă de 35 de ani a ales o coafură lejeră, cu bucle, și un machiaj discret, Mădălina Ghenea fiind de o frumusețe naturală ieșită din comun.

Desigur, fotografiile postate pe Instagram i-au făcut pe fani să suspine, admiratorii trimițându-i numeroase mesaje de susținere și laudative, în semn de apreciere.

„Cea mai frumoasă!,

Ești minunată!,

Cea mai frumoasă femeie din lume!

Născută pentru a „distruge!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea Mădălinei Ghenea de pe rețelele sociale.

Ce dietă ține Mădălina Ghenea

Pentru că știe cât de importantă este imaginea ei, Mădălina Ghenea are grijă de felul în care arată. Fost fotomodel, actrița se îngrijește de trupul și pielea ei, adoptă un stil de viață sănătos, face mișcare și nu mănâncă alimente bogate în calorii.

Întrebată în mai multe ocazii care este secretul siluetei sale perfecte, românca a dezvăluit, pe Instagram, că ține post intermitent, însă, nefiind specialist în acest domeniu, consideră că poate recomanda nimănui să-i ia exemplul.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut’, a povestit actrița pe InstaStories, recent.