Luna august aduce mult noroc pentru două zodii. Vor străluci pe toate planurile, au noroc dublu la tot

de: Redacția
31 07. 2024

Luna august aduce mult noroc pentru două zodi! Din 22 iulie am intrat oficial în zodia Leului, iar pentru unii nativi este de bine. Conform astrologilor, există toate șansele ca luna august să aducă mult noroc pentru două zodii, care vor străluci pe toate planurile, și care au noroc dublu la tot.

Din 22 iulie suntem în zodia Leului

Fiind o lună astrologică alimentată de Soare, sezonul Leu din perioada 22 iulie – 22 august 2024 înseamnă să trăiești viața la maximum, să fii autentic și îndrăzneț, spun astrologii.

În aceeași măsură, mai înseamnă să stabilești tendințe, conștient sau inconștient, și să fii creativ la maximum.

Dacă în cazul unor nativi, această perioadă din an poate fi una ceva mai grea, astrologii spun că luna august aduce mult noroc pentru două zodii. În opinia aestora, acești nativi vor străluci pe toate planurile, și au noroc dublu la tot.

Luna august aduce mult noroc pentru două zodii

După cum bine știm, titularul acestei perioade este Leul. Dar pe lângă acest semn zodiacal, astrologii vorbesc despre alte două zodii cărora luna următoare le va aduce noroc.

Cu alte cuvinte, luna august aduce mult noroc pentru aceste două zodii:

Vărsător

Cei cu Mercur în Vărsător vor fi deosebit de norocoși în timpul sezonului Leu 2024 deoarece vor găsi prieteni și sprijin în cele mai improbabile locuri.

Sunt încurajați să-și spună dorințele, și apoi să privească cum curenții cosmici conspiră pentru a le aduce ceea ce-și doresc, iar asta va duce la momente unice.

Cine ar fi crezut că semnului zodiacal opus Leului îi va merge atât de bine în sezonul Leului?

Berbec

Berbec, energia sezonului Leu 2024 are o calitate balsamică pentru ei. Așadar, dacă au Soarele, Venus, Marte și Mercur în Berbec, acești antivi ar trebui să se pregătească pentru o perioadă extraordinară în timpul acestei luni zodiacale.

Cei cu Soarele, Mercur și Marte în Berbec sunt încurajați să fie precauți cu privire la persoanele cărora le spun planurile și secretele lor.

În schimb, ar trebui să-și păstreze propriul sfat și să încerce să scoată informații de oriunde pot, iar asta le va schimba viața radical. Sezonul Leului îi va ajuta să îndepărteze obstacolele doar după ce s-au hotărât ce au de făcut.

Ce pregătește luna august pentru Leu

După cum bine se știe, luna august este sezonul Leului, așa că nativii acestei zodii ar trebui să se aștepte doar la ce e mai bun, având în vedere că astrele sunt de partea lor.

Din punct de vedere astrologic, cu Soarele și Marte în Leu, nativii se pot aștepta să fie preferații oamenilor în această lună zodiacală. Asta înseamnă că nu numai că vor fi în fruntea topurilor de popularitate peste tot, dar majoritatea oamenilor nu vor putea rezista farmecului lor în această perioadă.

August aduce noroc semnului zodiacal al Leului

Venus în Leu va experimenta mai multe binecuvântări indirecte în această perioadă, dar numai atunci când sunt într-un mod receptiv.

Acest lucru poate fi puțin nemulțumitor pentru că Leilor le place să acționeze și să se poziționeze în cea mai bună lumină, dar sunt îndemnați să aibă răbdare.