Ludovic Orban, surprins din nou la metrou. Cum a apărut fostul premier la Metrorex în această dimineață

de: Manolică Anca
17 05. 2023

Surpriză în această dimineață pentru cei care au mers cu metroul. Ludovic Orban, fostul premier al României, a fost surprins în timp ce se deplasa cu mijlocul de transport în comun către destinația unde avea treabă. Iată cum a fost surprins de un internaut.

Ludovic Orban, surprins în metrou

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost văzut din nou plimbându-se cu metroul. În cursul dimineții zilei de marți, 17 mai, fostul prim-ministru a fost surprins deplasându-se cu mijlocul de transport în comun către destinația unde avea treabă.

Surprins în timp ce citea ceva de pe telefonul mobil, el a fost fotografiat de un internaut, poza fiind distribuită ulterior pe rețelele sociale. Așa cum era de așteptat, imaginea a atras zeci de comentarii.

„Un OM cu VIZIUNE, cu VERTICALITATE, LOIAL oamenilor ! RESPECT!”

„Vreau să îl văd la înghesuială.”

„Și eu m-am trezit la metrou după o noapte de beție!”

„La ce trafic e în București, metroul este o alternativă bună.”, sunt doar câteva dintre reacțiile românilor.

Citește și: Piaţa Unirii din Bucureşti, în pericol de prăbuşire. Mii de maşini trec zilnic pe acolo, avertismentul specialiştilor

A mai fost văzut și în trecut

Dar aceasta nu este prima dată când politicianul folosește metroul pentru a se deplasa prin Capitală. La începutul acestui an, el a fost din nou fotografiat de un pasager, care l-a surprins în timp ce citea, foarte concentrat, de pe telefon.

La fel de multe comentarii s-au adunat și atunci, iar Ludovic Orban nu a ezitat în a le răspunde unora dintre internauții care au fost mai răutăcioși. El a spus că nu vede nimic greșit în a folosi metroul pentru a scăpa de traficul infernal din București, mai ales la orele de vârf.

„Este ceva rău în faptul că folosesc metroul ca să mă deplasez?”

„Am mașină, am carnet, nu beau dar folosesc metroul pentru că este rapid și comod”.

„Sunt peste 500.000 de români care folosesc metroul. Toți au ajuns rău? E rău că folosesc metroul?”, a replicat Orban, la câteva comentarii.

Sursă foto: FB Bogdan Glavan

Te-ar mai putea interesa și: O nouă linie de metrou în București. Anunțul lui Nicușor Dan: încep lucrările!