Ludovic Orban, măsuri draconice după scandalul pozei din birou. Toată lumea va suporta consecințele

Ludovic Orban, măsuri draconice după scandalul pozei din birou. Toată lumea va suporta consecințele

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL a anunțat măsura drastică pe care Ludovic Orban a luat-o în urma scandalului cu poza făcută în biroul premierului în timp ce fuma împreună cu alți cinci miniștri.

Accesul cu telefoanele mobile, strict interzis

Rareș Bogdan a declarat în cadrul emisiunii “Adriana Nedelea LA FIX”, că l-a sfătuit pe premierul Ludovic Orban să nu mai permită accesul cu telefonul mobil în biroul său, deoarece este un loc „de unde se conduce România și pot exista documente”, făcând comparație cu accesul în Palatul Cotroceni, unde de asemenea nu este permis.

I-am spus… Așa cum la Cotroceni nu intri cu telefonul, nici la tine nu trebuie să lași pe nimeni să intre cu telefonul. Dar să nu intre cu telefoanele mobile, pentru că nu e normal să intri cu telefonul într-un loc de unde se conduce România și pot exista documente, nici de ziua premierului. Sunt convins că nu o să-i mai lase să intre cu telefoane mobile”, a declarat acesta.

Fiind întrebat de locul în care ar putea fi lăsate telefoanele, Rareș Bogdan a oferit un răspuns vag, pe semne că lucrurile nu au fost gândite foarte bine din acest punct de vedere: “să le pună într-un coș, într-un pantof, să le pună unde vor ei”.

Pe de altă parte, prim vicepreşedintele PNL a mai declarat că acea poză făcută premierului în timp ce fuma nu a avut scopul de a-i denigra imaginea, ci mai degrabă ca persoana să se laude cu privire la accesul în locația respective. Acesta a ținut să profite puțin de acest context și să specific faptul că PNL este judecat pentru fumat și nu pentru furat: “Noi nu furăm, noi fumăm”.

“PNL va câștiga alegerile”

Rareș Bogdan se arată încrezător vizavi de câștigarea alegerilor de către PNL, chiar dacă în contextul pandemiei popularitatea partidului a pierdut câteva procente la capitolul imagine: “Poate să stea oricine în cap, pentru că PNL tot va câștiga alegerile. Am trecut cu bine pandemia, pentru că România nu a fost afectată la fel de mult ca alte state, cu populație identică.

Am pierdut câteva procente, dar vom merge pe programul PNL, PSD nu e reformat, cei de la USR vor intra în parteneriat cu noi. Vom câștiga și vom guverna România cu USR și PMP timp de patru ani”, a mai declarat liberalul, potrivit libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI