Ludovic Orban, luat la mișto de Diana Șoșoacă în Parlament. Cum au reacționat imediat colegii

Ludovic Orban, luat la mișto de Diana Șoșoacă în  Parlament. Cum au reacționat imediat colegii
Orban, umilit de Diana Șoșoacă

În cadrul ședinței de luni din Plenul Parlamentului, Diana Șoșoacă l-a lovit dur pe fostul premier al României, spre amuzamentul colegilor. Într-un schimb de replici colegiale, fosta senatoare AUR s-a arătat surprinsă de anumite cunoștințe pe care Ludovic Orban le-ar avea, printre care, că știe să cronometreze trecerea unui minut.

Diana Șoșoacă a făcut haz de necaz

În urma avertizării pe care Ludovic Orban i-a transmis-o, și anume că are doar un minut la dispoziție pentru a-și exprima părerea, Diana Șoșoacă i-a răspuns acestuia cu o ironie usturătoare, afirmând că nu știa că știe să numere până la un minut, replică care i-a amuzat copios pe colegii din PSD și AUR.

”Mulțumesc, domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la 1 minut.”, a spus Șoșoacă, detensionând puțin situația.

În continuare, senatoarea a criticat câteva aspect privind bugetul de stat pentru 2021, inclusiv faptul că nu se majorează alocațiile, amendament solicitat insistent de PSD pe toată durata ședinței de luni.

”În ceea ce privește acest buget, mă gândeam, de ce nu luați de la televiziunile particulare pe care le-ați plătit cu 70 de milioane de euro pe timp de pandemie, să le dați la copii, la alocațiile pentru copii”, a afirmat Diana Șoșoacă.

În finalul discursului său, senatoarea l-a invitat pe Marcel Ciolacu să participle la o manifestație desfășurată pe 7 martie, însă l-a avertizat că manifestanții nu vor purta mască.

”Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie, numai că vedeți că noi nu purtăm mască. Vă mulțumesc foarte mult”, a adăugat aceasta.

Diana Șoșoacă, poreclită în chip și fel de CTP

În urmă cu câteva zile, gazetarul CTP a criticat dur ieșirile publice ale senatoarei, susținând că ar putea fi numită “senatoarea Cascada Urlătoarea”.

Cu privire la scandalul făcut în fața Institutului “Marius Nasta” cu organele de forță, CTP a etichetat-o ca fiind “Doamna Balivernă”, iar ulterior a asemuit-o cu un șarpe Boa.

”Asta este o poză reprezentativă în care apare doamna, așa cum am numit-o eu, Cascada Urlătoarea, dar o să-i schimb apelativul, o să fac asta o dată pe săptămână. Acestei doamne o să îi spunem acum Doamna Balivernă.

Deschiderea maxilarelor doamnei. Se apropie de ceea ce realizează un șarpe Boa. Mă întreb dacă doamna posedă ceea ce șerpii posedă, osul pătrat.

Acolo era un domn de la pază care și-a făcut doar datoria. Doamna Ciocioacă, pentru că are multe cioace în dotare, amenința un om, care era acolo, conform fișei postului.

Și-a folosit legitimația în mod ticălos și ilegal. Asta a făcut și în fața Spitalului de la Matei Balș, acolo unde amenința ca o șefă de bandă, de gașcă, asta este esența comportamentului doamnei”, a afirmat acesta la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI