Lovitură dură pentru Pro TV. Anunțul făcut de George Buhnici, după 15 ani

Lovitură dură pentru Pro TV. Ce anunț a făcut George Buhnici?

George Buhnici a făcut de curând un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ce schimbări vor avea parte la Pro TV? Jurnalistul a șocat pe toată lumea cu proaspăta decizie.

George Buhnici, lovitură dură pentru Pro TV

George Buhnici și-a anunțat șefii de la Pro TV faptul că va urma să părăsească definitiv trustul. După 15 ani, jurnalistul a luat decizia șocantă. S-a aflat astăzi că realizatorul emisiunii iLikeIT va părăsi locul în care și-a derulat activitatea preț de 15 ani, conform paginademedia.ro. Conform informațiilor aceleași surse, Marian Andrei, coprezentatorul show-ului iLikeIT îl acompaniază pe Buhnici, așa că va părăsi și el Pro TV. Marian Andrei ar urma să preia managemantul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de soțul Lorenei Buhnici.

Cel mai cunoscut trust din România a menționat, în cadrul unui material publicat pe site-ul știrilor Pro TV, că emisiunea moderată de George Buhnici „va continua într-un alt format, cu alt prezentator”. Jurnalistul în cauză a venit la Pro TV de la Antena 1, loc unde a înfăptuit investigații jurnalistice cu camera ascunsă. Inițial, acesta a fost reporter, mai apoi a ajuns în atenția tuturor din cauza unui incident petrecut în Bulgaria, în timpul unei documentări. În 2011, Buhnici a pornit proiectul iLikeIT, focusat pe tehnologie, emisiune care s-a difuzat în cursul zilei de sâmbătă, de la 10:00 la 10:30. De asemenea, se afla pe post pe tot parcursul săptămânii sub forma unei pastile la știrile trustului de dimineață. „Voi reveni cu detalii după anunțul oficial al Pro TV”, a declarat, scurt, George Buhnici, pentru sursa citată.

George Buhnici pleacă de la Pro TV, după 15 ani
George Buhnici pleacă de la Pro TV, după 15 ani

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV”

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”
George Buhnici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI