Lovitură dură pentru Oana Roman. Vedeta e la un pas să piardă un imobil. Testamentul, anulat de instanță EXCLUSIV

Lovitură dură pentru Oana Roman. Vedeta e la un pas să piardă un imobil. Testamentul, anulat de instanță EXCLUSIV
Lovitură dură pentru Oana Roman

Oana Roman și-a pierdut mătușa pe care a îngrijit-o, împreună cu sora sa, până în ultima clipă a vieții, la începutul anului 2017. Cum femeia nu avea alte rude, aceasta le-a lăsat moștenire, pe lângă o sumă de bani în conturi, și o casă la Sinaia, construită pe un teren de 135 de metri pătrați. Regia Autonomă a Administrației Patrimoniului Protocolului de Stat a contestat însă în instanță, testamentul acesteia și a obținut, recent, câștig de cauză. Oana Roman și Catinca, sora sa, pârâte în dosar, mai au însă o cale de atac, prin care să conteste decizia Judecătoriei sectorului 2.

Lovitură dură pentru Oana Roman

Oana Roman și-a iubit foarte tare mătușa, sora mamei sale, căreia i-a fost alături până în ultima clipă a vieții acesteia. Bolnavă de cancer, femeia a decedat la începutul anului 2017, iar fiica fostului premier, alături de mama și sora ei s-au ocupat de îmormântare, pe lângă faptul că cele trei plătiseră până atunci toate cheltuielile cu spitalizarea și internarea femeii la un centru de îngrjire.

„Astăzi a fost o zi grea. Am așezat-o în locul de veci pe mătușa mea. Familia ei eram doar eu cu Catinca și mama, sora ei. A fost greu, dar și sfârșitul unei perioade de lungă suferință pentru ea”, scria vedeta după ce și-a înmormântat ruda apropiată.

Testament anulat de instanță

Cum femeia nu avea alte rude, aceasta le-a lăsat moștenire, pe lângă o sumă de bani în conturi, și o casă la Sinaia, construită pe un teren de 135 de metri pătrați.

Regia Autonomă a Administrației Patrimoniului Protocolului de Stat a contestat însă în instanță testamentul acesteia și a obținut, recent, câștig de cauză, de-a lungul unor procese întinse pe câțiva ani. Oana Roman și Catinca, sora sa, pârâte în dosar, mai au însă o cale de atac, prin care să conteste decizia Judecătoriei sectorului 2.

„Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp”, a fost decizia judecătorilor .

Contactată pe marginea acestui subiect, Oana Roman a evitat să facă orice fel de comentariu.

Cu ce se ocupă vedeta în prezent

În prezent, Oanei Roman nu-i merge deloc rău pe plan financiar. Afacerea acesteia cu haine, pe care o are împreună cu soțul său, Marius Elisei, s-a dezvoltat frumos și le aduce un profit deloc de neglijat.

„Eu cu Marius avem un business împreună, un site de haine, pe care l-am deschis de aproape doi ani. Eu sunt și cu online-ul meu, care a crescut foarte bine. Am muncit ani de zile ca să am contracte în online. Încet, încet, încep să fac și evenimente”, ne mărturisea, recent, vedeta.

Totodată, Oana are grijă de mama sa, aflată la un centru de speciaitate, dat fiind faptul că aceasta necesită îngrjiri și monitorizare permanentă.