Lovitură dură pentru Meghan Markle! A pierdut procesul

Lovitură dură pentru Meghan Markle! A pierdut procesul
Meghan Markle a pierdut procesul!

Lovitură imensă pentru Meghan Markle! Cunoscuta fostă actriță a pierdut în instanță. Judecătorii nu i-au dat câștig de cauză împotriva publicaţiei Daily Mail. Hotărârea autorităților i-a dezamăgit pe fanii care îi țineau partea soției Prințului Harry.

Meghan Markle a pierdut procesul!

Meghan Markle a pierdut procesul contra Associated Newspapers Limited (ANL), care deţine ziarele Daily Mail şi Mail on Sunday. Amintim că aceasta a intrat într-un scandal cu jurnaliștii în urma unor rânduri dintr-o scrisoare personală făcute publice. Totul s-a petrecut după ce Meghan și Harry s-au autoexilat din Familia Regală a Marii Britanii și s-au mutat din Regatul Unit în Canada alături de fiul lor. Aceștia deși au plecat tocmai pentru liniște, au devenit un subiect și mai controversat, așa că au continuat să fie vânați și căutați în trecutul lor, mai ales soția Prințului.

Meghan a dat în judecată grupul de presă pentru încălcarea intimității și a dreptului de autor, după ce Mail on Sunday a publicat extrase dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o tatălui ei. ANL s-a folosit de cartea recent publicată „Finding Freedom” scrisă de Omid Scobie şi Carolyn Durand, susţinând că Markle a oferit informaţia autorilor, scrie news.ro.

Avocatul acesteia a susținut că volumul se bazează pe materiale publicate de ANL și alte surse de pe domeniul public. În cursul zilei de marți, judecătoarea a permis apărării ANL să se folosească de carte, refuzând să-i ofere lui Markle permisiunea de a face apel asupra deciziei din instanță. Avocații lui Markle pot duce decizia lui Kaye la Curtea de Apel.

Avocatul lui Meghan: Reclamanta şi soţul ei nu au colaborat cu autorii cărţii, nici nu au dat interviuri pentru aceasta sau fotografii”.
Judecătoarea: „Dacă, aşa cum este sugerat, este totul un castel din cărţi de joc, o să cadă rapid la proces”

Cazul urmează să fie judecat în luna ianuarie a lui 2021.

Meghan Markle a pierdut în instanță în procesul cu jurnaliștii
Meghan Markle a pierdut în instanță în procesul cu jurnaliștii

„Apariția ei în portret o face să pară demnă de încredere”

Experții de la Universitatea de Cercetare PSL au creat un algoritm care scanează fețele din portretele pictate sau fotografii pentru a determina încrederea pe baza contracțiilor musculare faciale. Aceștia au folosit instrumentul la câteva poze cu Meghan Markle și Regina Elisabeta, iar rezultatul arată că soția lui Harry este mai de încredere decât Regina.

„Este posibil ca Megan Markle să nu fie o persoană de încredere, dar în medie, apariția ei în portret o face să pară demnă de încredere. Aceasta este probabil o calitate care este foarte importantă pentru ea, probabil mai mult decât este pentru Regina Elisabeta I, care nu zâmbește în portrete”, a spus autorul Nicolas Baumard pentru Daily Mail.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI