Lovitură dură pentru Antena 1! Prezentatorul matinalului a plecat la alt post tv

Lovitură dură pentru Antena 1! Prezentatorul matinalului a plecat la alt post tv
Ce prezentator a plecat la post de televiziune

Mircea Ivan, unul dintre prezentatorii Observatorului matinal, a plecat de la Antena 1 la postul lui Adrian Sârbu. S-a întâmplat după doi ani petrecuți în trustul Intact.

Lovitură dură pentru Antena 1!

Astfel că ultimul jurnal prezentat de Ivan alături de Iuliana Pepene a fost cel de marți, 2 martie 2021. De asemenea, Mircea Ivan a confirmat pentru Paginademedia trecerea la Aleph News, contractul intrând în vigoare începând chiar de astăzi. Mircea Ivan va prezenta un jurnal de știri la Aleph News, așa cum a făcut și la Antena 1 sau Digi 24, ultimele sale locuri de muncă.

„Simțeam nevoia de o schimbare, mai ales pe plan profesional. Schimb aerul iar la postul lui Adrian Sârbu am găsit cel mai bun loc. Așadar, mă duc la Aleph. O să prezint știrile, dar nu știu încă pe ce tronson. De azi îmi începe contractul acolo.”, a spus Mircea Ivan pentru sursa citată.

De menționat este că înainte să se transfere la postul de televiziune Antena 1, Mircea Ivan prezenta știrile sportive la postul de televiziune Digi 24, dimineața, vreme de șapte ani. El a mai fost și prezentatorul știrilor Digisport, la jurnalele de la ora 10:00 și de la ora 11.00. În plus, înainte de a lucra la Digi24, Mircea Ivan a fost realizator de emisiuni la postul de televiziune Dance FM. În anul 2009, Mircea Ivan a realizat o pastilă despre Uniunea Europeană la Realitatea TV. Mircea Ivan este absolvent de Comunicare și Relații Publice.

Despre Aleph News

Adrian Sârbu a spus cine este finanțatorul Aleph News, televiziunea sa.

„Finanțare a fost cea mai dificilă componentă a acestui proiect”, a spus Adrian Sârbu. Și, din fericire, am descoperit că prieteni și parteneri, printre care și Ronald Lauder, partenerul meu din CME. Când le-am povestit despre acest proiect, mi-au zis: ce vrei, bani?”

”Nu înțeleg ce mi-a spus Lauder: „Eu cred că tu poți să mergi pe apă, dar am dubii că o să poți să faci treaba asta”. Asta mi-a zis acum un an și jumătate.

El e finanțatorul. Acest proiect nu s-a bucurat de fluxul de bani pe care l-am avut bani la Pro TV. Ne-au ajutat și oameni de mare respect din bănci, dar și alți prieteni și parteneri”, a spus Adrian Sârbu potrivit paginademedia.ro.

În urmă cu 25 de ani, în vremea când Adrian sârbu a lansat Pro TV, Roland Lauder a avut un rol important. Adrian Sârbu avea atunci postul Canal 31, alături de Ion Țiriac. Canal31 s-a transformat în Pro TV la data de 1 decembrie 1995.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI