Lovitură dură din partea lui Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan. Ce a făcut antrenorul singur-singurel

Anamaria Prodan a negat orice fel de zvon ce are legătură cu divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf, dar antrenorul nu a stat pe gânduri și a luat o decizie ce le-a dat de gândit tuturor. Întors în România, acesta reușește să facă tot ce își propune, dar fără partenera lui prin preajmă.

Ce decizie a luat Laurențiu Reghecampf. Este totul clar acum

Ruptura dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este pe buzele tuturor în ultima perioadă.

Chiar dacă antrenorul a confirmat că el și soția lui o să divorțeze, vedeta a ieșit la atac și a spus că nu este nici vorbă de așa ceva. Totuși, gestul pe care l-a făcut Reghe este unul ce sugerează multe, potrivit Playsport.

Laurențiu Reghecampf a petrecut aproximativ 4 ani în Emirate, dar contractul cu Al-Ahli a ajuns la final, așa că antrenorul s-a întors în România. Acesta a discutat cu Gigi Becali, dar nu totul a mers ca pe roate, în timp ce Anamaria Prodan susținea că soțul ei nu o să se întoarcă la FCSB.

Laurențiu Reghecampf, lovitură dură pentru soția lui. Ce a făcut antrenorul

Între timp, în timp ce vedeta și Gigi Becali și-au aruncat vorbe grele, antrenorul a păstrat o relație bună cu afaceristul din Pipera. Până la urmă, Laurențiu Reghecampf a ajuns la un numitor comun cu Universitatea Craiova, echipă ce rămăsese fără antrenor după demiterea lui Marinos Ouzounidis.

Aici intervine mărul discordiei. Laurențiu Reghecampf s-a afișat singur la Craiova pentru a negocia contractul, semn că între el și Anamaria Prodan lucrurile nu sunt roz. Totuși, el a reușit să se descurce de minune și fără soția sa, iar salariu obținut este de 15.ooo euro pe lună.

„Ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii”

Între timp, o persoană apropiată de cuplu a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Se pare că aceștia s-au înțeles atunci când vine vorba de avere, iar despărțirea oficială o să fie una lipsită de scandal, după cum și-a dorit antrenorul.

„Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune.

Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt.

Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor.”, a dezvăluit o persoană din anturajul cuplului pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI